Δηλώσεις Πανουργιά Παπαϊώαννου... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Δηλώσεις Πανουργιά Παπαϊώαννου...Οι δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου σχετικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρό.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου φάνηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για το μέλλον της Football League. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Λαμίας μίλησε στο Metropolis 95,5 και σημείωσε ότι δεν βλέπει κάποια σανίδα σωτηρίας για την κατηγορία, ενώ τόνισε πως εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, το πρωτάθλημα θα διαλυθεί.


Μεταξύ άλλων ο Παπαϊωάννου είπε:

«Αν συνεχίσουμε έτσι, θα τιναχτεί στον αέρα το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω εύκολα να βρίσκεται σανίδα σωτηρίας. Έχω εκφράσει την άποψη ότι χορηγοί δεν μπορούν να βρεθούν και πρέπει η κάθε ομάδα να αναλάβει το κόστος. Η Πολιτεία θα έπρεπε να το έχει προβλέψει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάποιες ομάδες έχουν πρόβλημα. Φοβάμαι ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλο θέμα».

Σε ερώτηση γιατί το πρωτάθλημα άρχισε, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας είπε: «Είχα ότι υπήρχαν μεγάλα ερωτηματικά, αλλά έπρεπε κάποτε να ξεκινήσει. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα».

Σχετικά με την δική του πρόταση, απάντησε: «Η λύση είναι ότι πρέπει να εξυγιανθεί η λίγκα. Τα έξοδα είναι τεράστια και πρέπει να ψάξουμε για μικρές χορηγίες. Οι μεγάλες δεν υπάρχουν. Να βρούμε λύσεις εφικτές για την εποχή. Να νοικοκυρέψουμε τη λίγκα. Η άποψή μου είναι ότι δεν βλέπω να βρίσκουμε χρήματα για τα έξοδα των ομάδων».

Όσον αφορά το αν τα έξοδα της λίγκας ήταν τόσο μεγάλα, δήλωσε: «Είχε πολλά. Δεν θέλω να τα πω στον αέρα, αλλά είχε μεγάλα νούμερα. Μισθούς των υπαλλήλων, μεγάλα έξοδα, μεγάλους μισθούς... Το θέμα είναι να βγάλουμε τα έξοδά της, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτό. Είναι απλήρωτα όλα. Η λίγκα είναι χρεοκοπημένη. Δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πληρώνουμε για να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές και έχουμε απογοητευτεί όλοι οι πρόεδροι. Εγώ είμαι πλήρως απογοητευμένος. Το ποδόσφαιρο περνά μεγάλη κρίση, όχι μόνο στη Football League και δεν βλέπω πού θα πάει αυτό».

Αν βλέπει να δίνει λύση η FIFA, ο Παπαϊωάννου τόνισε: «Δεν ξέρω. Σίγουρα και πριν τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά. Εγώ φώναζα... Θα δείξει αν είναι σωστή λύση, αλλά και σίγουρα πριν δεν ήταν καθόλου καλά. Τη Δευτέρα έχουμε συμβούλιο και πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να προχωρήσει πιο μακριά το πρωτάθλημα».