Τι είπαν οι δύο προπονητές - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τι είπαν οι δύο προπονητέςΔιαβάστε τι είπαν στη συνέντευξη τύπου οι προπονητές των δύο ομάδωνΜπάμπης Τεννές:

«Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και είμαι ικανοποιημένος. Είδαμε παιδιά με μικρή συμμετοχή να δίνουν πράγματα στην ομάδα. Η ΑΕΚ όμως σήμερα κέρδισε γιατί ήταν καλύτερη, ειδικά μετά από δύο δικά μας λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής.
Για το δοκάρι στο ξεκίνημα δεν μπορούμε να μιλήσουμε υποθετικά γιατί υπάρχουν τόσα »αν» στο ποδόσφαιρο που δεν θα βρούμε άκρη αν αρχίσουμε να τα συζητάμε. Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 καθαρά και δίκαια.
Εμείς είμαστε έτοιμοι για να γυρίσουμε στο γήπεδό μας τώρα και να σταματήσουμε αυτά τα ταξίδια που μας έχουν κουράσει πάρα πολύ».
Maνόλο Χιμένεθ:

«Ήταν ένα ματς δύσκολο, για όλα αυτά που γυρνάνε μέσα στο κεφάλι των ποδοσφαιριστών. Μας πήρε πολύ για να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι. Είναι νορμάλ να συμβαίνει αυτό σε τέτοια παιχνίδια, όταν ακολουθούν σημαντικά ματς. Άλλη μια φορά η Λαμία ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, που ξέρει να τοποθετείται καλά και δεν αφήνει πολλά κενά».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να παίξουν μαζί Λιβάγια και Αραούχο στο ντέρμπι: «Είναι μια επιλογή. Όταν έχεις τόσους πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, μπορείς να κάνεις επιλογές. Και ο Λιβάγια έχει πιθανότητες να παίξει, γιατί έχει τέσσερις μέρες να ξεκουραστεί. Όπως γνωρίζετε, είμαι ένας προπονητής που δεν παίζω με έντεκα. Παίζω με 14 ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι, που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Μπορείς να ξεκινήσεις έχοντας μια ιδέα και να καταλήξεις με μια άλλη ιδέα. Αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το τι γίνεται μέσα στο ματς».
Για τον Τσιντώτα: «Είναι πολύ ωραίος επαγγελματίας. Έχει δουλέψει πολύ, από την στιγμή που έχει έρθει στην Πολωνία. Το άξιζε να πάρει χρόνο συμμετοχής και μια ευκαιρία. Έχουμε τέσσερις καταπληκτικούς τερματοφύλακες και ένα μεγάλο πρόβλημα για την… επιλογή».
Για τον Τρίστασον: «Η αλήθεια είναι πως ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του. Η αλήθεια είναι πως ο Τρίστασον προσπαθεί. Του έχει κοστίσει λίγο να προσαρμοστεί. Αλλά είναι ένας καλός παίκτης, ένα καλό παιδί που προσπαθεί και δουλεύει και σύντομα θα είναι στο 100%. Έχω ζητήσει άδεια για να παίξω με πάνω από έντεκα και δεν μου επιτρέπουν. Και όσο η ομοσπονδία επιβάλλει να παίζω με έντεκα, θα βάζω έντεκα».
Για τον Πατίτο Ροντρίγκες: «Αυτό που συμβαίνει από τον Μάιο είναι πως ο Πατίτο είναι μια φεύγω, μια μένω. Τον Πατίτο τον εκτιμώ και τώρα που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα, θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει μια θέση. Όταν δεν σκέφτεσαι την ομάδα σου στο 100%, δεν μπορείς να βάλεις το πόδι σου. Και η ΑΕΚ χρειάζεται παίκτες που είναι στο 100%. Είμαι σίγουρος πως από εδώ και πέρα ο Πατίτο θα βοηθήσει πολύ, διότι είναι ένας καλός παίκτης και καλό παιδί. Όμως όπως λέει και ένα τραγούδι, είτε μαζί μου, είτε χωρίς εσένα».
Για το αν έχει οριστικά αποφασίσει ο Πατίτο να μείνει: «Ναι, μέχρι και το τέλος του συμβολαίου του»
mmcnv