Λεποτμέρειες σχετικά με την μετάβαση των φιλάθλων στην Αθήνα... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Λεποτμέρειες σχετικά με την μετάβαση των φιλάθλων στην Αθήνα...Aνακοίνωση σχετικά με τις λεπτομέρειες της μετάβασης όσων έχουν εισιτήριο διαρκείας στην Αθήνα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ εξέδωσε η ΠΑΕ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι έκλεισαν θέση με τα λεωφορεία που μισθώνει η ΠΑΕ για την μετάβαση τους στο Περιστέρι, πως η αναχώρηση θα γίνει από τις θύρες 1 και 2 του σταθμού των υπεραστικών ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (Ταϋγέτου 74) την Κυριακή (17/9) στις 15:00.
Τα λεωφορεία θα κάνουν μία 20λεπτη στάση στο «90» και οι φίλαθλοι θα αποβιβαστούν στον σταθμό του ηλεκτρικού «Κάτω Πατήσια».
Από εκεί ο προτεινόμενος τρόπος μετάβασης στο γήπεδο του Ατρόμητου είναι:
Με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο από τη στάση «Κάτω Πατήσια» μέχρι τον σταθμό «Αττική» και μετεπιβίβαση στην κόκκινη γραμμή του ΜΕΤΡΟ μέχρι τον σταθμό «Αγιος Αντώνιος». Από εκεί το γήπεδο είναι σε απόσταση 400 μέτρων μέσω των οδών Γούναρη-Κολοκοτρώνη-Μιαούλη.
Η αναχώρηση από το γήπεδο θα γίνει με τον ίδιο τρόπο, με τα λεωφορεία να περιμένουν τους φιλάθλους της ομάδας στον σταθμό «Κάτω Πατήσια».
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν πρόκειται για εκδρομή που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία αλλά, ουσιαστικά, για την πληρωμή από την ΠΑΕ του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής σε κάθε κάτοχο κάρτας διαρκείας.