Γκολ από τα αποδυτήρια!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Γκολ από τα αποδυτήρια!!Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας, και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας, αφού με ανακοίνωση του πρώτου, γνωστοποίησαν την κοινή πορεία προς την Αθήνα την Κυριακή, καθώς και την από κοινού παρακολούθηση της αναμέτρησης στις κερκίδες.
ΑΕΚ και Λαμία προχωρούν σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση σε επίπεδο Super League αφού αποφάσισαν να παρακολουθήσουν μαζί, από την ίδια κεκρκίδα την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας λοιπόν και η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λαμίας θα ταξιδέψουν μαζί από την πόλη μας και εν συνεχεία θα παρακολουθήσουν παρέα την αναμέτρηση.

Παράλληλα όπως έχει ανακοινωθεί οι φίλοι της Λαμίας θα τιμήσουν και τον Νίκο Ξηροκώστα ο οποίος  "έχει αφιερώσει τη δυναμική και συγκροτημένη προσωπικότητά του στην αγαπημένη ομάδα του" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!


Η ανακοίνωση:


«Εδώ και 44 χρόνια ο Σύλλογος Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας προσανατολίζει τη δράση του στην ανάδειξη του αθλητικού πολιτισμού, απαραίτητο πρόσημο μιας κοινωνίας που απαιτεί ποιότητες ήθους.
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 διοργανώνουμε στα γραφεία μας, οδός Μακροπούλου και Σκληβανιώτου, για μια ακόμη φορά εθελοντική Αιμοδοσία, με την αγαστή συνεργασία της Πανελλήνιας Λέσχης Φιλάθλων Λαμίας. Συνιστά αναγκαίο όρο ζωής η ανάγκη μιας κοινής ενωτικής δράσης σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.
 
Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουμε μαζί από τη Λαμία φίλοι των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων, σε κοινό συντονισμό, για να πάμε στο Περιστέρι, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος Λαμίας-ΑΕΚ.
 
Πρόθεσή μας είναι να μπούμε μαζί στην ίδια κερκίδα, να μοιραστούμε τις θέσεις που μας αναλογούν και να δούμε τον αγώνα, με την ευχή η συμβολική αυτή πράξη να γίνει παρακαταθήκη για να ομορφαίνουν οι Κυριακές μας, χωρίς την ανόητη βία και τις αλλοιώσεις του φίλαθλου πνεύματος.
 
Πριν από την έναρξη του αγώνα, η Πανελλήνια Λέσχη Φιλάθλων Λαμίας, την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και κυρίως την υψηλόφρονα προαίρεσή της, θα τιμήσει με πλακέτα τον εμβληματικό φίλαθλο της ΑΕΚ Νίκο Ξηροκώστα, που έχει αφιερώσει τη δυναμική και συγκροτημένη προσωπικότητά του στην αγαπημένη ομάδα του».