Να μην διαγράφουμε τα πάντα μετά το σημερινό αποτέλεσμα!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Να μην διαγράφουμε τα πάντα μετά το σημερινό αποτέλεσμα!!!

Διαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας μας Μπάμπης Τεννές:Αρχικά ανέφερε:«Μια πολύ βαριά ήττα για την ομάδα μας, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιο σκορ και αποτέλεσμα. Από την στιγμή που εμείς δεν ήρθαμε στην Θεσσαλονίκη, ήταν επόμενο να υποστούμε βαριά ήττα από έναν ΠΑΟΚ καλύτερο σε όλο το ματς. Είπα στα αποδυτήρια ότι εμείς πρέπει από τώρα να το διαγράψουμε από το μυαλό μας και να προχωρήσουμε παρακάτω γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και ακόμη πιο δύσκολος για εμάς»
«Ήταν ένα μάθημα που πήραμε σήμερα και εμείς παίρνουμε μαθήματα γιατί είμαστε νεοφώτιστη ομάδα. Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να πάρουμε αποτέλεσμα, η ομάδα η δική μας θα πρέπει να είναι πειθαρχημένη αγωνιστικά για να μπορέσει να φέρνει αποτελέσματα. Σήμερα δεν είχαμε τίποτα από αυτά»

Στη συνέχεια τόνισε τα εξής: «Το ξεχνάμε και προχωράμε παρακάτω γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την δίκαιη νίκη του. Νομίζω πως δεν ήταν θέμα φόβου, εμείς υπερτιμήσαμε τις δυνατότητες μας και δεν ήμασταν τόσο πειθαρχημένοι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, ήμασταν πιο χαλαροί και όταν είσαι χαλαρός απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, το πληρώνεις. Ήταν τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η ομάδα μας δεν είχε τα στοιχεία που είχε στα προηγούμενα ματς και το πληρώσαμε ακριβά».

Κλείνοντας ανέφερε: «Αν σκεφτείτε ότι εμείς είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και παίξαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ που διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει αυτό το ρόστερ, το βαριά ήττα δεν λέει και πολλά πράγματα. Εγώ είμαι στεναχωρημένος από την εικόνα της ομάδας, όχι από την έκταση του σκορ. Δεν ήταν η εικόνα μας όπως στα άλλα παιχνίδια, να αποκτήσουμε την μαχητικότητα που είχαμε. Εμείς είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και αυτή η νοοτροπία που είχαμε σήμερα μας έκανε να το πληρώσουμε. Όλα είναι στο μυαλό, στο πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι και βέβαια μεγάλη ευθύνη έχω και εγώ, γιατί δεν μπόρεσα να περάσω στα παιδιά ότι απέναντι μας έχουμε ένα μεγαθήριο της κατηγορίας και όχι μια ομαδούλα που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι.

Aν έχει παράπονα από κάποιον ποδοσφαιριστή:Δεν έχω παραπάνω από τους παίκτες, πρώτα έχω από εμένα και μετά από την γενική εικόνα, τα παιδιά έχουν κάνει υπέρβαση μέχρι τώρα, αν δείτε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, είναι υπέρβαση αυτό που καταφέραμε, αλλοίμονο αν διαγράψουμε τα πάντα μετά το σημερινό ματς».