Στιγμιότυπα και συνέντευξη τύπου (εικόνες και βίντεο) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Στιγμιότυπα και συνέντευξη τύπου (εικόνες και βίντεο)
Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι και διαβάστε τι είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, στην συνέντευξη τύπου...


Μπ. Τεννές:
«Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα και αν δεν είχαμε σε εξαιρετική μέρα τον τερματοφύλακά μας θα είχαμε πολλά προβλήματα. Πήραμε αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική. Υπολογίζαμε ειλικρινά ότι θα έχουμε 2-3 βαθμούς. Αφού έχουμε φτάσει στους 7 στις πρώτες 6 καταλαβαίνετε ότι όχι απλά είμαι ικανοποιημένος αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχουμε πετύχει και πρέπει και πάλι να πω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες». Επίσης μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Τεννές σχολίασε: «Το κάστρο μας το σπίτι μας είναι η δύναμή μας. Εκεί θα βασιστούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γρηγορίου:
«Συγχαρητήρια θέλω να δώσω στα παιδιά, παρά την ήττα. Έχω ξαναπεί ότι ένα παιχνίδι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας πολύ σημαντικός είναι και η τύχη. Σήμερα θα ήμασταν δυσαρεστημένοι και με την ισοπαλία. Μπήκε ένα εκπληκτικό γκολ του Μπλάζιτς και χάσαμε. Νομίζω ο ποδοσφαιρικός Θεός δεν ήθελε για εμάς κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να πω κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες από παιδιά που γενικά σκοράρουν.
Δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι όσον αφορά το γκολ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά, αρκεί να έχουμε την ίδια διάθεση και την ίδια απόδοση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ξανά βρέθηκε κοντά μας», είπε αρχικά.
Για το αν υπήρξε πίεση καθώς σε περίπτωση νίκης οι «κυανέρυθροι» θα περνούσαν στην πρώτη θέση της Superleague είπε: «Κανένα βάρος. Τα παιδιά είχαν διάθεση, ήταν καλοί. Βγάλαμε φάσεις. Δημιουργήσαμε φάσεις, δεν ήρθε το γκολ. Έχουμε καλούς και ικανούς επιθετικούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε δεν τα καταφέραμε».