Βασιλαντωνόπουλος: «Παραμονή και γρήγορα» - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Βασιλαντωνόπουλος: «Παραμονή και γρήγορα»


Αμεσες βάσεις παραμονής θέλουν να βάλουν στη Λαμία, όπως τόνισε ον Βασιλαντωνόπουλος στο  Ράδιο Νετ. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
«Είμαστε ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία μας. Για εμάς όπως είπε και ο προπονητής μας τα σημαντικά παιχνίδια αρχίζουν από τώρα κόντρα σε ομάδες με τις οποίες έχουμε τους ίδιους στόχους. Όχι ότι προηγουμένως δεν είχαμε σημαντικά παιχνίδια, ίσα ίσα τα πήγαμε πολύ καλά κόντρα στις μεγάλες ομάδες και η συγκομιδή μας ήταν αρκετά καλή. Την Κυριακή θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι πρέπει προκειμένου να την πάρουμε απέναντι στον Πλατανιά.
Μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας και νομίζω ότι θα τον πετύχουμε. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή».
 
Για τον κόσμο: «Eίναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου για εμάς. Τον θέλουμε δίπλα μας και ελπίζουμε και την Κυριακή να είναι κοντά μας να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».
 
Για την προσωπική του απόδοση και τις βλέψεις του: «Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Προσπαθώ μέσα από τη δουλειά και από το παιχνίδι μου να βελτιώνομαι καθημερινά, φυσικά να βοηθώ την ομάδα μου για να πετύχει τον στόχο της και συν τοις άλλοις να γίνομαι όσο καλύτερος μπορώ με απώτερο σκοπό να βελτιωθώ όσο γίνεται περισσότερο και να μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω στην ΑΕΚ».