Δηλώσεις Αναστασόπουλου και Παντελιάδη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Δηλώσεις Αναστασόπουλου και ΠαντελιάδηΣτον απόηχο του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό, υπήρξαν δηλώσεις από δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας


Ο Νίκος Αναστασόπουλος δήλωσε από την πλευρά του

Για το γεγονός ότι η Λαμία δεν διεκδίκησε την νίκη, αν και έδειξε ότι μπορούσε :

"Στην αρχή δεν μπήκαμε τόσο ζεστά στον αγωνιστικό χώρο, ο Λεβαδειακός είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Όπως εξελίχθηκε το δεύτερο ημίχρονο, ανεβήκαμε, πιέσαμε, ήρθε και η αποβολή, αλλά δεν είχαμε μια ουσιώδη τελική πάσα για να δημιουργήσουμε ρήγμα στην αντίπαλη εστία."

Για την αμυντική λειτουργία :

"Το κάθε μαρκάρισμα είναι προσωπική υπόθεση κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Λεβαδειακός έχει ψηλά κορμιά και αν μας ξέφυγαν κάποια είναι λογικό να δημιουργήθηκαν και ευκαιρίες. Πρέπει να το δουλέψουμε στην προπόνηση."

Για την σημερινή επιθετική δυστοκία :

" Διαθέτουμε πολλούς καλούς παίκτες ποιοτικά. Σήμερα ήμασταν τακτικά καλοί στην άμυνα, και το γεγονός ότι δεν κάναμε κάτι επιθετικά θεωρώ ότι είναι τυχαίο, καθώς είμαστε καλοί και στην επίθεση. Θα το δούμε με τον προπονητή και θα το δουλέψουμε στην προπόνηση.Ο Σάκης Παντελιάδης, εκ των διακριθέντων της ομάδας μας, δήλωσε :

"Προσωπικά πιστεύω πως βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και για να είμαι ειλικρινής ο Λεβαδειακός είχε μεγαλύτερες φάσεις από εμάς. Δεν το πληρώσαμε όμως και είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό. Μας προβληματίζει το ότι δεν απειλήσαμε αλλά πολλές φορές πρέπει να κοιτάς και την άμυνά σου, δεν κάναμε κάποια μεγάλη φάση. Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Ο πρώτος στόχος μας είναι η σωτηρία και θέλουμε να το ευχαριστιόμαστε κιόλας. Το δουλεύουμε σαν να είναι στημένη μπάλα, είναι πιο εύκολο να σημαδέψεις με τα πόδια παρά με τα χέρια. Αυτό είναι ένα συν μας. Η ομάδα μας γνωρίζει τις αδυναμίες της αλλά επικεντρώνεται στις δυνατότητές της και αυτό γίνεται από όλους και αυτή η υγεία βγαίνει σε κάθε αγώνα. Μακάρι να μπαίνει το γκολ από τον οποιοδήποτε και ας γράφει ό,τι θέλει η στατιστική. Τα πάντα ξεκινούν από την αμυντική λειτουργία της ομάδας, σήμερα δεν δημιουργήσαμε φάσεις, η ομάδα έχει ποιότητα, οι παίκτες απ’ τον πάγκο βοηθούν πολύ και δουλεύουμε κάθε μέρα. Πιστεύω πως για να βρεθείς στα αστέρια πρέπει να πατάς γερά στο έδαφος. Όταν είσαι ψηλά έχεις άλλη ψυχολογία αλλά πρέπει να πατάμε στο έδαφος και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα επιμείνω πως γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας αλλά επικεντρωνόμαστε και στις δυνατότητές μας. Κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε τον Βάντερσον σε άλλα θετικά που έχει γιατί δεν είναι καθαρό φορ αλλά κύριο στοιχείο μας είναι η αμυντική λειτουργία. Βάσει των ευκαιριών ο Λεβαδειακός είχε καλύτερες ευκαιρίες, παίζει και ο αντίπαλος στο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η παρουσία του Κου Τεννέ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί υπάρχει μία κοινή αποδοχή απ’ τους παίκτες και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο γιατί υπάρχει σύμπνοια και δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του."