Παπαδόπουλος: Είναι εντυπωσιακοί οι φίλαθλοί μας..." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Παπαδόπουλος: Είναι εντυπωσιακοί οι φίλαθλοί μας..."

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1 φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας της Λαμίας Νίκος Παπαδόπουλος και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την ισοπαλία της ομάδας στη Λιβαδειά, το δυναμικό παρόν των φιλάθλων, το επεισόδιο με τον Βάντερσον, το πρωτάθλημα αλλά και την πόλη μας...
Χαζοί δεν είμαστε καταλάβαμε τα λάθη που κάναμε στη Λιβαδειά.Γιατί κάναμε λάθη,μπορούσαμε καλύτερα,δεν ήμασταν σε καλή μέρα,παραδέχτηκε.
Παρόλα αυτά όπως πρόσθεσε,είναι θετικό που σε ένα δύσκολο αγώνα σε μια δύσκολη έδρα η Λαμία πήρε βαθμό.
Πηγαίναμε για 2 αποτελέσματα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Μετά το ’62 δεν εκμεταλλευτήκαμε  το πλεονέκτημα που είχαμε με επιπλέον παίκτη. Γενικά υπάρχει ένα θέμα στα εκτός έδρας .Δεν είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να το δούμε και να πάρουμε και εκτός έδρας νίκες. Μας χρειάζονται.
Για τους φιλάθλους: Είναι εντυπωσιακό πως ακολουθούν την ομάδα και φτιάχνουν την δική τους κερκίδα και στα εκτός. Μας άρεσε χθες που ήταν μαζί μας στη Λιβαδειά.Οι φίλαθλοι αγαπούν την ομάδα γενικά,μας ακολουθούν, και μας  τονώνουν.
Για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του και την ένταση μεταξύ Βάντερσον και Πίτι: Είμαστε γενικά νέα ομάδα. Με καλό υλικό που πρέπει όμως να ενωθούμε και να λειτουργούμε σαν σύνολο.Στα επιμέρους που μπορεί να παρουσιαστούν πάνω στην ένταση του αγώνα και στους 200 σφυγμούς όπως χθες,είναι ο προπονητής που έχει τον λόγο,αυτός ξέρει καλύτερα και έχει και την ψυχραιμία που απαιτείται.
Για το πρωτάθλημα: Είναι ανταγωνιστικό,διαφορετικό και δύσκολο.Πολλές ομάδες κοντά βαθμολογικά και η συνέχεια θα γίνεται όλο και δυσκολότερη στην προσπάθεια παραμονής και σταθεροποίησης στην κατηγορία.
Στο ερώτημα πως βλέπει τη ζωή στη Λαμία ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δίστασε να πει πως του αρέσει,ιδιαίτερα το κέντρο μιας ζωντανής περιφερειακής πόλης. Και όταν έχεις ζήσει στην Αθήνα που είναι πιο απρόσωπα,σου αρέσει να κυκλοφορείς σε αποστάσεις πιο κοντινές και να συναντάς γνωστούς,να κάνεις φίλους.