Ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με το πρόστιμο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση της ΠΑΕ σχετικά με το πρόστιμο...



Aνακοίνωση σχετικά με το χρηματικό πρόστιμο το οποίο κλήθηκε να πληρώσω η ΠΑΕ λόγω της εισβολής των οπαδών αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.




Η ανακοινωση:


Την Παρασκευή (8/12) η ομάδα μας μετά από απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League, τιμωρήθηκε με το χρηματικό πρόστιμο των 20.000€ για την εισβολή οπαδού στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το συγκλονιστικό φινάλε του, που οι παίκτες μας δείχνοντας ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις. Το θεωρούμε επιεικώς απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες ενέργειες και να πληρώνει η ομάδα πρόστιμα για υπαιτιότητα των ίδιων της των φιλάθλων.
Η συμπαράσταση του κόσμου, στα εντός έδρας παιχνίδια, μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Όμως, ζητούμε από τους φιλάθλους της Λαμίας να κάνουν το παν για να αποφευχθεί κάθε είδους τιμωρία για την ομάδα μας, η οποία μέχρι τώρα έχει δείξει ένα σοβαρό και επαγγελματικό πρόσωπο στην πρώτη της κιόλας συμμετοχή στη Super League.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους πως στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία οι κανονισμοί είναι σαφείς και πολύ αυστηροί. Το παραμικρό καταγράφεται από τις κάμερες της τηλεοπτικής κάλυψης αλλά και του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του γηπέδου και η ομάδα πληρώνει τις συνέπειες των πράξεων που αντιβαίνουν τους κανόνες. Έτσι αντί κάποιοι να την βοηθούν, της κάνουν κακό.
Οφείλουν όλοι όσοι παρευρίσκονται στο γήπεδο να έχουν κόσμια συμπεριφορά γιατί οι ποινές καραδοκούν. Κι αυτή τη φορά μπορεί η ομάδα να τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 20.000€ και μάλιστα το κατώτερο που προβλέπει ο κανονισμός αλλά κάποια άλλη στιγμή η ζημιά θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη με τιμωρία της έδρας αλλά και με αφαίρεση βαθμών.
Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της Λαμίας καταδικάζει τέτοια μεμονωμένα φαινόμενα και ξέρει πώς να προστατέψει την ομάδα και την επένδυση που γίνεται ώστε, αφενός να ολοκληρωθεί με επιτυχία η φετινή αγωνιστική περίοδος και να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής και αφετέρου να χτιστεί μια βάση για να δούμε την ομάδα μας σε όλο και υψηλότερα επίπεδα.