Στο κάδρο και ο Κασναφέρης.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Στο κάδρο και ο Κασναφέρης....Σημερινό δημοσίευμα του sportime.gr που κάνει ντεμπούτο στο διαδίκτυο μετά από τον έντυπο τύπο, αναφέρει πως η Λαμία έχει στα ραντάρ της τον Γιώργο Κασναφέρη.

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:
Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος έχει περάσει από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Γιώργο Κασναφέρη. Έκτοτε υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά όλα έμπαιναν στην άκρη στο τέλος γιατί η συνεισφορά του κρινόταν πολύτιμη.
Με το που τελειώσει η σεζόν, θα τεθεί επί τάπητος και το δικό του θέμα. Σε πρώτη φάση, πάντως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η παραμονή του και αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από το γεγονός πως ο 51χρονος ψάχνεται.
Τον τελευταίο καιρό το όνομά του «παίζει» έντονα σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr για τη Λαμία. Ο «Κάσνα» έχει καλές διασυνδέσεις εκεί, το κλίμα είναι θετικό και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν στο τέλος έχουμε… γάμο. Προέχουν άλλα, βέβαια, αυτή τη στιγμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τους Φθιώτες