Θέμα με τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Θέμα με τα τηλεοπτικά της νέας σεζόν...Οι οκτώ ομάδες της Super League Σουρωτή που δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Λαμίας, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, και ζήτησαν λύση. Άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να μπλοκάρουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δέχθηκε την Πέμπτη (28/3) την επίσκεψη εκπροσώπων από τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα και Πλατανιά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι "οκτώ" ζήτησαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να βρεθεί λύση, καθώς με την απουσία κεντρικής διαχείρισης "δημιουργείται πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων" κι αθέμιτος ανταγωνισμός. 
Μάλιστα, άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να "τραβήξουν το σχοινί στα άκρα". Τουτέστιν, να μπλοκάρουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος. Αυτό θα συμβεί εάν δεν υπογράψουν τουλάχιστον τέσσερις ομάδες. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βασιλειάδης υποσχέθηκε να κάνει κάποιες ενέργειες για την εξεύρεση λύσης.
Ωστόσο το lamiaragate3.gr επικοινώνησε με στέλεχος της ΠΑΕ σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, το οποίο τόνισε πως αυτή τη στιγμή το μοναδικό θέμα που απασχολεί την ομάδα είναι ο αγώνας της Κυριακής με την Κέρκυρα ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή.