Ανακοίνωσε την επανέναρξη η Super League. Στην Λαμία ο τελικός του πρωταθλήματος Κ-15 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Ανακοίνωσε την επανέναρξη η Super League. Στην Λαμία ο τελικός του πρωταθλήματος Κ-15
Η Super League με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε την επανέναρξη του πρωταθλήματος...

Ωστόσο από την επίσημη ανακοίνωση πέραν της είδησης για την επανέναρξη προκύπτει ακόμη μία είδηση που αφορά την πόλη μας.

Συγκεκριμένα η υπ αριθμόν 4 απόφαση του συμβουλίου αναφέρει πως στην Λαμία θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος Κ-15! 


Αναλυτικα η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ?

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία.