Π. Παπαϊωάννου: " Έχω κλείσει τον κύκλο μου" - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Π. Παπαϊωάννου: " Έχω κλείσει τον κύκλο μου"


Τοποθέτηση βόμβα από τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας
Π. Παπαϊωάννου ο οποίος σε τοποθέτηση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Λαμία Fm1 τόνισε πως ο κύκλος του με την ομάδα έκλεισε.


Για δεύτερη φορά φέτος ο Π. Παπαϊωάννου δήλωσε πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει αφού ήρθε η ώρα "να μπει νέο αίμα μπροστά".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κάθε άνθρωπος κάνει έναν κύκλο, κλείνει τον δικό του και πρέπει να έρχεται νέο αίμα. Νέοι παράγοντες, νέοι άνθρωποι. Ο δικός μου ο κύκλος έχει κλείσει στη Λαμία. Πρέπει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, να έρθουν νέοι παράγοντες, να έχουν περισσότερη όρεξη.
Τα τρία τελευταία χρόνια ένιωσα σαν να ήμουν σε πόλεμο, στο Ιράκ ή την Συρία, καλύτερα θα ήταν εκεί, παρά όσα έζησα ως παράγοντας στη Football League για τρία χρόνια.
Πέρασαν συνολικά 7 χρόνια συνολικής ενασχόλησης με την Λαμία, την ομάδα αυτή που την αγαπώ ιδιαίτερα και δεν θα πάψω να την στηρίζω, αλλά ήρθε η ώρα να μπει νέο αίμα μπροστά.
Έχει πολλή κουβέντα ακόμα. Όποιος αναλάβει την ομάδα εγώ θα είμαι χορηγός, από τους μεγάλους μάλιστα της ομάδας. Πρέπει να σκύψουν κι άλλοι και να στηρίξουν την ομάδα, καθώς και γενικά οτιδήποτε αθλητικό συμβαίνει στην πόλη. Εγώ έδωσα και την ψυχή μου και φάγαμε και γιούχα! Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και δεν με πείραξε κιόλας. Να έρθει όμως κάποιος να πάρει την ομάδα.
Να περάσει και το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όχι βέβαια πως έχει βαθμολογική σημασία,αλλά μετά θα συζητήσουμε σε νέα βάση και για όλα.
Ευχαριστώ τον απλό κόσμο, όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την Λαμία σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα της ανόδου πέρσι και της παραμονής φέτος στην Super League.
Η συνέχεια όμως θα είναι αποτέλεσμα ειλικρινούς συζήτησης, προϋπόθεση στήριξης και υπόθεση πολύ περισσότερων ατόμων. Εγώ δεν ήμουν παράγοντας του ποδοσφαίρου, η Λαμία με «ανάγκασε» να το κάνω. Πρέπει να ασχοληθούν σοβαροί άνθρωποι με την ομάδα, δεν είναι του Παπαϊωάννου, τίποτα δεν ανήκει στον Παπαϊωάννου».