Ο λόγος που έφυγε ο Αναστασόπουλος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Ο λόγος που έφυγε ο Αναστασόπουλος


Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Νίκος Αναστασόπουλος λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν είχε θέλξει γενικότερα με την απόδοσή του, αλλά το να βγαίνει διαζύγιο τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη είναι κάτι που οι ομάδες δεν συνηθίζουν.


Όπως αναφέρει, όμως, το «Sportime» στο φύλλο της Πέμπτης (19/4), υπήρχε λόγος. Οι σχέσεις του με τον Μπάμπη Τεννέ είχαν χαλάσει εδώ και αρκετό καιρό, όταν ο παίκτης επικαλούμενος ίωση έμεινε εκτός αποστολής και η διοίκηση ενημερώθηκε πως είχε ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του,τη Σπάρτη, παρόλο που υποστήριζε πως ήταν άρρωστος.
Έκτοτε τίποτα δεν ήταν. Παραμονές του αγώνα με τον Πλατανιά ο Τεννές του έκανε δριμύτατη κριτική για τη συμπεριφορά του στην προπόνηση ξεκαθαρίζοντάς του μεταξύ άλλων πως με τη νοοτροπία που έχει, δεν θα παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα.
Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο παίκτης χωρίς να είναι τραυματίας έμεινε εκτός αποστολής και στη συνέχεια ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του. Δέχτηκε να κάνει και ένα μικρό σκόντο στις απολαβές του και χαιρέτησε.

Πηγή:sportime gr