Σήριαλ η παραμονή του Τεννέ.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Σήριαλ η παραμονή του Τεννέ....
Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η παραμονή ή όχι του Μπάμπη Τεννέ και για την νέα σεζόν αφού σημερινό δημοσίευμα του sportime.gt αναφέρει πως ο ίδιος ο Π. Παπαϊωάννου δήλωσε πως η συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό έληξε.

Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Λαμία κοιτάζει περιπτώσεις άλλων προπονητών όπως ο Γιώργος Παράσχος που το όνομα του παίζει εδώ και καιρό αλλά και του Νίκου Κωστένογλου, Αλέκου Βοσνιάδη και Άκη Μάντζιου.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το τέλος συνεργασίας του Μπάμπη Τεννέ με τη Λαμία, αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον Φωκικό στην Άμφισσα, και σε δείπνο μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποκάλυψε ότι ο 65χρονος τεχνικός δεν θα είναι και τη νέα σεζόν στους Φθιώτες. «Δεν θα συνεχίσει ο Τεννές. Ψάχνουμε προπονητή», ήταν τα λόγια του.|
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Τεννές, αναχωρώντας την Παρασκευή από την πόλη της Φθιώτιδας, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων, μάζεψε και τα περισσότερα από τα προσωπικά του αντικείμενα, δείχνοντας ότι πιθανότατα θ’ αποτελέσει παρελθόν.
Αρκετοί υποψήφιοι
Εφόσον επιβεβαιωθεί το «διαζύγιο» με τον Τεννέ, αφού και πέρσι η απόφαση άλλαξε μέσα σε ένα βράδυ, οι «κυανόλευκοι» θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.
Ηδη έχουν προταθεί αρκετοί. Η περίπτωση του Γιώργου Παράσχου είναι γνωστή εδώ και καιρό. Στη λίστα με τους υποψήφιους διάδοχους υπάρχει και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου. Θετική άποψη υπάρχει και για τους Αλέκο Βοσνιάδη και Ακη Μάντζιο.