Έτσι ήρθε το ναυάγιο με τον Ασίγκμπα. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Έτσι ήρθε το ναυάγιο με τον Ασίγκμπα.


Και εκεί που όλα έδειχναν πως Λαμία και Ασίγκμπα θα συνεχίσουν να συμπορεύονται και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League, εν τέλει σήμερα με μια αιφνίδια ανακοίνωση η ΠΑΕ γνωστοποίησε πως αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή. Πως φτάσαμε όμως μέχρι εκεί...

Μετά την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Μαρκ Ασίγκμπα ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα ήθελε. Η ΑΕΛ τον προσέγγισε αλλά ο μπακ της Λαμίας δεν συμφώνησε με τους βυσσινί με την κυανόλευκη ΠΑΕ να επιχειρεί να τον διατηρήσει κάτοικο Φθιώτιδας.


Σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε πως η ομάδα πρότεινε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον ποδοσφαιριστή θέλοντας να τον διατηρήσει στο ρλοστερ της.

Σήμερα το πρωί σας ενημερώσαμε πως η ομάδα τα είχε βρει σε όλα με τον Ασίγκμπα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όπως προέκυπτε τουλάχιστον από το ρεπορτάζ μέχρι χθες το βράδυ.

Οι πληροφορίες ωστόσο του Lamianow έρχονται να επαληθεύσουν τη δική μας πληροφόρηση φέρνοντας παράλληλα στο φως της δημοσιότητας τι "χάλασε" την συμφωνία με τον Γκανέζο μπακ.


Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιες τελευταίες οικονομικές… απαιτήσεις χάλασαν την συνεργασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην συνάντηση που είχε ο παίκτης με τον μεγαλομέτοχο υπήρξε διαφωνία για τα πριμ. Η ΠΑΕ αφού είδε ότι δεν μπορεί να βρει σημείο επαφής με τον ποδοσφαιριστή στον οποίο είχε προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (και τα είχαν βρει) αποφάσισε να σταματήσει τις συζητήσεις και να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.