Μπάμπης Τεννές ή αλλιώς ο μακροβιότερος προπονητής στον κυανόλευκο πάγκο (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Μπάμπης Τεννές ή αλλιώς ο μακροβιότερος προπονητής στον κυανόλευκο πάγκο (pics)

O Mπάμπης Τεννές έχει συνδέσει το όνομά του με τις πιο χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της Λαμίας, τόσο για την άνοδο στην Super League όσο και για την παραμονή φέτος της ομάδας μας στην κατηγορία. Ο ίδιος στην καριέρα του κατέχει πολλά ρεκόρ όμως φέτος κατάφερε να κάνει ακόμη ένα. Το lamiaragate3.gr έψαξε και σας παρουσιάζει το ιδιαίτερο ρεκόρ του Μπάμπη Τεννέ με την ομάδα μας.

Στον κυανόλευκο πάγκο ο Μπάμπης Τεννές έχει καθίσει σε συνολικά 91 παιχνίδια σε συνολικά τρεις σεζόν παρόλο που την πρώτη φορά που ήρθε στην ομάδα μας, το καλοκαίρι του 2014 κάθισε μόνο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το κατόρθωμα του αυτό τον θέτει αυτομάτως ως τον μακροβιότερο προπονητή που πέρασε ποτέ από την ομάδα μας καθώς κανένας άλλος δεν έχει καταφέρει να καθίσει στον πάγκο της για τόσο μεγάλο διάστημα.

Ποιος κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ; Ο Διονύσης Μπεσλίκας!Την σεζόν 2003-04 μετά από το πέρασμα του ως προπονητής της Καστοριάς ο Διονύσης Μπεσλίκας έρχεται στην ομάδα μας για να αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Να την πάρει από την Δ' Εθνική στην οποία αγωνιζόταν και να την ανεβάσει στην Γ' Εθνικη. Στη  πρώτη του σεζόν με 30 παιχνίδια καταφέρνει να φέρει την ομάδα μας στην πρώτη θέση του 6ου Ομίλου της Δ' Εθνικής και να προβιβαστεί σαν πρωταθλήτρια στην Γ' Εθνική. Την αμέσως επόμενη σεζόν η Λαμία συμμετέχει στον Βόρειο Όμιλο της Γ' Εθνικής και τερματίζει στην 6η θέση με 50 βαθμούς, ύστερα από 32 αγωνιστικές. Ο Διονύσης Μπεσλίκας παραμένει στον πάγκο της ομάδας όμως όχι για πολύ αφού την σεζόν 2005-06 αποχωρεί νωρίς, στις 11 Οκτωβρίου.

Ο Διονύσης Μπεσλίκας έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας για περίπου 70 παιχνίδια και μέχρι πέρυσι ήταν ο μακροβιότερος προπονητής της ιστορίας της.


Κοντά σε συμμετοχές με τον Διονύση Μπεσλίκα βρίσκεται ο πιστός στρατιώτης της ομάδας μας Λάκης Παπανικολάου ο οποίος βρέθηκε στον κυανόλευκο πάγκο την σεζόν 2011-12 σε 39 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την ΕΠΣ Φθιώτιδας που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στην Δ' Εθνική ενώ και την επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο της Λαμίας για 27 παιχνίδια σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις πανηγυρίζοντας ακόμη μια άνοδο με την ομάδα μας.
Βέβαια και την σεζόν 2013-14 κάθισε στον κυανόλευκο πάγκο αλλά σαν βοηθός προπονητή του Περικλή Αμανατίδη και την επόμενη σεζόν σαν βοηθός του Γιώργου Βαζάκα όπου μάλιστα είχε κοουτσάρει την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Απόλλων Σμύρνης  λόγω της τιμωρίας του προπονητή, ωστόσο ήταν από το πόστο του βοηθού προπονητή!


Δείτε φωτογραφίες του Διονύση Μπεσλίκα το διάστημα 2003-2005