Θέλει "καυτό" φορ η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Θέλει "καυτό" φορ η Λαμία...
Διερευνητική επαφή για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και είναι ικανός να κάνει την διαφορά έκανε ο ΠΑΣ Λαμία. 

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ οι “κυανόλευκοι” φέρεται να ρώτησαν ώστε να μάθουν τις προθέσεις του συγκεκριμένου παίκτη ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο εξωτερικό.

Η τιμή του 28χρονου Έλληνα επιθετικού -σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει- είναι κοντά στις 120.000 ευρώ και στην πρώτη επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές ο παίκτης δεν παρουσιάστηκε αρνητικός. Βάσει του ρεπορτάζ προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό. Αυτό σίγουρα δεν διευκολύνει το ενδιαφέρον του ΠΑΣ ο οποίος όμως παρακολουθεί την υπόθεση για την οποία λέγεται πως θα γίνει και δεύτερη κουβέντα κατά την διάρκεια της εβδομάδας. 

Αν η υπόθεση προχωρήσει θα σας αποκαλύψουμε και το όνομα του υψηλόσωμου ικανότατου επιθετικού. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο παίκτης έχει πρόταση και από την Τουρκία. Η παραπάνω περίπτωση είναι εξίσου δύσκολη όπως και του Ενσικουλού ο οποίος από ότι φαίνεται θα συνεχίσει στο εξωτερικό.

Εξελίξεις για τα μεταγραφικά και τα υπόλοιπα ζητήματα του αγωνιστικού τμήματος αναμένεται να “τρέξουν” από τα μέσα της εβδομάδας όταν και θα επιστρέψει από την Ρόδο όπου και βρίσκεται ο Μπάμπης Τεννές.

πηγή:lamianow.gr