Προχωρημένο του Μπαράλες... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Προχωρημένο του Μπαράλες...
Τελικά μόνο σε πρώιμο στάδιο δεν είναι το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον άλλοτε επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες.


Συμφωνία με επιθετικό δεν υπάρχει για τον ΠΑΣ Λαμία που έχει μια σειρά από ζητήματα να λύσει λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Πληροφορίες ωστόσο του lamianow κάνουν λόγο για έμπρακτο ενδιαφέρον που επιβεβαιώνεται από διοικητικούς κύκλους για τον 32χρονο φορ! Η διοίκηση της Λαμίας μάλιστα κινεί τις διαδικασίες να τον κάνει δικό της.

Υπάρχουν δυσκολίες στο οικονομικό ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας με τη σύμφωνη γνώμη του Μπάμπη Τεννέ προσπαθούν τις τελευταίες ώρες να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φορέσει ο ποδοσφαιριστής τη φανέλα με τα κυανόλευκα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δύο πλευρές είναι κοντά στο οικονομικό άλλα ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. Ενδιαφέρον υπάρχει σίγουρα και μάλιστα η κυανόλευκη ΠΑΕ φέρεται να έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, στην οποία αναμένεται να απαντήσει το αμέσως προσεχές διάστημα.