Με κόσμο η "πρώτη" της νέας σεζόν. - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Με κόσμο η "πρώτη" της νέας σεζόν.
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν της ομάδας μας θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ και θα είναι ανοιχτή για το κόσμο εξέδωσε η ΠΑΕ.

Τετάρτη, 4/7/2018 στις 19:00 στο ΔΑΚ, θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν.

Μάλιστα εκτός των άλλων θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι: Πλιάτσικας, Δημούτσος, Βάντερσον και Επστάιν ενώ προ των πυλών βρίσκεται και η απόκτηση του Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος έρχεται στην χώρα μας για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Σίγουρα πάντως μέχρι την 4η Ιουλίου θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές.


Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας, με την οποία θα ξεκινήσουν οι φετινές υποχρεώσεις της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 στις 19.00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας μας.