Με Nike και του χρόνου η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Με Nike και του χρόνου η Λαμία...
Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiaragate3.gr η Λαμία θα πορευθεί και την επόμενη σεζόν με την ίδια εταιρία ένδυσης.Οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και 4η τα τελευταία 5 χρόνια με την ΝΙΚΕ φορώντας τα προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο της αθλητικής ένδυσης.

Πληροφορίες για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη, κάτι που αναμένεται να συμβεί το ερχόμενο διάστημα.


Μάλιστα υπάρχει η σκέψη από την ΠΑΕ φέτος που ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το πλάνο για το χτίσιμο της ομάδας κυλούν πιο ομαλά, να πραγματοποιηθεί μια παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι πιθανότατα, σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Θανάσης Τσικνής σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και μπουτίκ ώστε όποιος επιθυμεί να μπορεί να προμηθευτεί κάποια εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα όπως κάναμε και την περασμένη σεζόν θα ανεβάσουμε τις δικές μας προτάσεις για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν της ομάδας μας.