Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης νέος πρόεδρος της Superleague - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης νέος πρόεδρος της Superleague
Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.


Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, που αποτελούσε τον εκλεκτό των ερυθρολεύκων για την θέση του προέδρου της Λίγκας, ήταν τελικά ο μοναδικός υποψήφιος και πήρε το χρίσμα για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Στράτο στην προεδρία του συνεταιρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν "παρών" και “λευκό” αντίστοιχα, καθώς δεν θέλησαν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο των “ερυθρολεύκων”. Μία στάση βέβαια που διευκόλυνε και η απουσία άλλου υποψηφίου, καθώς η ΑΕΚ διαπιστώνοντας σήμερα το πρωί ότι δεν θα είχε ούτε την υποστήριξη των “πρασίνων”, αποφάσισε από το να υποστεί μία ήττα, να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία, ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης πήρε 9 ψήφους, από τις ΠΑΕ ΑΕΛ, Ατρόμητο, Λεβαδειακό, Ξάνθη, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννενα και Λαμία.

"Λευκό" ψήφισαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, "παρών" ο ΠΑΟΚ, ενώ απείχε η ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν μία διετία είχε διατελέσει αντιπρόεδρος και του Ατρομήτου, όντας προσωπικός δικηγόρος του Γιώργου Σπανού, τον οποίο είχε εκπροσωπήσει σε πολλές σημαντικές υποθέσεις. O απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Στράτος μετά την εκλογή του Βαγγέλη Μπαταγιάννη δήλωσε:


"Ολοκληρώνω σήμερα τη θητεία μου. Είναι αυτονόητο ότι η απόφασή μου ήταν κοινή με την ομάδα που έχω την τιμή να εκπροσωπώ, την Ξάνθη.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη με τα οποία συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια της θητείας μου, πέραν των εντάσεων και των διαφωνιών που είχαμε αυτό το διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Χρήστο Πανόπουλο, το όραμα και το σχεδιασμό του οποίου για το Συνεταιρισμό μας προσπάθησα να υπηρετήσω.

Επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού για την προσφορά τους στην κοινή μας προσπάθεια. Η εμπειρία της συνεργασίας μου με το Βασίλη Γκαγκάτση, μου επιτρέπει να σας καταθέσω ότι η απόφαση του για την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αποδείχτηκε σωστή.

Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς και το νοικοκύρεμα που έγινε αυτά τα δύο χρόνια, θα επιτρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει πιο δημιουργικό μέλλον.

Εύχομαι στο νέο πρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη τις θερμότερες ευχές και είμαι στη διάθεση του όποτε το θελήσει. Εύχομαι τα καλύτερα και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω."