Οριστική αναβολή για τις 9 Αυγούστου... (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Οριστική αναβολή για τις 9 Αυγούστου... (pics)


Οριστικό ναυάγιο στο θέμα της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League για την σεζόν 2018 2019 καθώς όπως ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Κος Μπαταγιάννης η κλήρωση και η γενική συνέλευση αναβάλλεται για τις 9 Αυγούστου...Δεν κατέστη εφικτό στη σημερινή συνεδρίαση της Super League να υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, λόγω των ζητημάτων που παραμένουν άλυτα, κυρίως σε ο,τι αφορά τις 7 ΠΑΕ που δεν έχουν βρει ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Παράλληλα, δεν υπάρχει και συμφωνία για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν.

Με δεδομένο ότι δεν υπεγράφη η προκήρυξη, η Super League μοιραία ανέβαλε και την κλήρωση του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι.

Νέα ημερομηνία ορίστηκε η 9η Αυγούστου, τόσο για Γενική Συνέλευση κατά την οποία θα ψηφιστεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, όσο και για την κλήρωση της νέας σεζόν.

Όπως, εξάλλου, δήλωσε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιαννης, "στόχος είναι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στην συμφωνημένη ημερομηνία, δηλαδή 25 Αυγούστου. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια για αυτό".

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας σημείωσε ότι για τις 7 ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, υπάρχουν προτάσεις από κανάλια και οι ομάδες χρειάζονται χρόνο για να τις εξετάσουν.

Παραδέχτηκε επίσης, ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις με την Football League για το ποσες ομαδες θα υποβιβαστουν και πόσες θα προβιβαστουν, συνεπώς την λύση αναμένεται να δώσει η ΕΠΟ.

Σε ο,τι αφορά τέλος την πρόταση του Γιώργου Βασιλειαδη για μείωση του αριθμού των ομάδων σε 12 με παράλληλη είσοδο της ΕΡΤ στα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο κ. Μπαταγιαννης ανέφερε ερε: "Ο υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Εμείς δεχτήκαμε την πρότασή του κατά τα εννέα δέκατα και μπορούμε να την ξανασυζητήσουμε".