Κοντά σε Βάσιτς η Λαμία... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Κοντά σε Βάσιτς η Λαμία...Δεδομένη είναι για τη Λαμία η ενίσχυση στη θέση «1». Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες, στη Φθιώτιδα «τρέχουν» την περίπτωση του Βάσο Βάσιτς, που έπαιζε από το 2014 στης Γκρασχόπερς, αλλά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τις «ακρίδες».

Ο 28χρονος γκολκίπερ της Γκρασχόπερς, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ελβετική ομάδα, αγωνίζεται από το 2014 στις «ακρίδες», την εστία των οποίων έχει υπερασπιστεί 57 φορές.

Επειδή, όμως, το τελευταίο διάστημα έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, αποφάσισε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, με την Λαμία να ασχολείται ζεστά με την περίπτωση του..

Ο Βάσιτς έχει γεννηθεί στην Ελβετία, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, καθώς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γκρασχόπερς, αλλά είναι διεθνής με την Κ21 της Σερβίας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Βίντερτουρ και Σαφχάουζεν.

Πλέον είναι πιθανό να τον δούμε στα μέρη μας, αφού η περίπτωσή του δείχνει να προχωρά

Τέλος να σημειωθεί πως πριν από περίπου 1 μήνα το όνομα του είχε εμπλακεί στα μεταγραφικά σενάρια του Ατρόμητου όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε.