Ικανοποιημένος ο Τεννές - Τι είπε για Ευρώπη - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Ικανοποιημένος ο Τεννές - Τι είπε για Ευρώπη
Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της ομάδας μας στα ΄΄αποκαλυπτήρια΄΄ της ομάδας μας.

Ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Συνέχισε λέγοντας πως έγιναν κάποια λάθη τα οποία ήταν δικαιολογημένα, αλλά η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη και σημαντική και έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία.

Δεν μίλησε καθόλου για μεταγραφές καθώς όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε να υπάρχει σφαιρική άποψη για το αν κάπου χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση.

Επίσης, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους δεν είδαμε τον Χερόνιμο Μπαράλες και τον Φακούντο Μπερτόλιο σήμερα να αγωνίζονται, λέγοντας πως ο πρώτος έχει σπάσει δύο δάχτυλά του και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί και διακινδυνεύσει την σωματική του ακεραιότητα, ενώ για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό είπε το απολύτως λογικά, ότι βρίσκεται πολύ λίγο χρονικό διάστημα στην ομάδα και ότι προέρχεται από μεγάλο και πολύωρο ταξίδι.

Όμως, σχολίασε και ένα σύνθημα των φιλάθλων το οποίο αναφέρει τα εξής: «ΠΑΣ Λαμία ζω, Ευρώπη να σε δώ».

Τι είπε; Το ξεκαθάρισε, λέγοντας πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για Ευρώπη και τα σχετικά και πως χρειάζεται υπομονή…


Πηγή:Lamiasports.com