Θ. Καραγκούνης: "Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την πόλη μου." - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Θ. Καραγκούνης: "Έχω πολύ μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την πόλη μου."
Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία έκανε ο 27χρονος Λαμιώτης μεσοεπιθετικός Θάνος Καραγκούνης ο οποίος επέστρεψε στην χώρα μας για να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του.


Αναλυτικά δήλωσε:

«Καταρχήν καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πρώτα από όλους, όπου στην πρώτη προπόνηση που κάναμε βρέθηκε εδώ παρά την ζέστη που έχει. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της Λαμίας για τα μηνύματα που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό και επίσης τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας, που έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο για εμένα.

Έχω περάσει μερικές πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια με την υγεία μου, αλλά έχω πολύ μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την πόλη μου. Και για αυτό γύρισα σπίτι. Να κάνω ότι μπορώ και να πετύχουμε τους στόχους μας. Και εγώ και τα παιδιά, πρώτα απ΄όλα να έχουμε υγεία και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Για τους στόχους της ομάδας:
«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε στόχους. Πέρυσι όταν η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά στην SuperLeague, πιστεύω πως όλοι γενικά έξω από τη Λαμία θεωρούσαν πως θα ήταν από της πρώτες που θα έπεφτε, αλλά όπως ξέρετε δεν έγινε αυτό. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε στόχους, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που είναι νέα στην κατηγορία και το πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια όμως δεν πιστεύω πως κάποιος ποδοσφαιριστής έχει μόνο αυτό τον στόχο. Όλα τα παιδιά και στην προετοιμασία αλλά και μέσα στη σεζόν θα δουλέψουμε όσο σκληρά γίνεται για να πάμε την ομάδα ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους τους Λαμιώτες».
Απόδοση: Λάμπρος Αρναούτογλου