Διαβάστε τι δήλωσαν Αναστασιάδης και Μπαράλες κατά την αναχώρησή τους - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Διαβάστε τι δήλωσαν Αναστασιάδης και Μπαράλες κατά την αναχώρησή τους
Διαβάστε τι δήλωσαν οι Ανέστης Αναστασιάδης και Χερόνιμο Μπαράλες στους εκπροσώπους του τύπου λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι.O Aνέστης Αναστασιάδης δήλωσε:Για την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας:
«Νομίζω είναι πολύ σημαντικό που και πάλι θα βρισκόμαστε στη SuperLeague. Χτίζεται μία καινούργια ομάδα, έχουν έρθει καινούργια παιδιά και νομίζω πως πηγαίνουμε στο Καρπενήσι και για το βασικό στάδιο, αλλά και η παραμονή εκεί θα μας φέρει όλους πιο κοντά. Θα γνωριστούμε καλύτερα, είναι σημαντικό που υπάρχουν και παιδιά που ξέρουν την ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά, να κυλίσει η προετοιμασία όπως και η περσινή, να είμαστε γεροί και θα τα πάμε και ακόμη καλύτερα».

Για την καλή χημεία της ομάδας:
«Ένα βασικό κομμάτι της ομάδας, είναι τα αποδυτήρια. Και τα δύο χρόνια η επιτυχία της Λαμίας είναι πως καταφέρνει και κρατάει τα στεγανά με τα αποδυτήρια να είναι πολύ οικογενειακά και αυτό πρέπει να επιδιώξουμε και φέτος. Θεωρώ πως και με τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος και με την ποιότητα που διαθέτουν να έχουμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα.»

Εκτός από την γρήγορη παραμονή, ποιος άλλος είναι ο στόχος του ΠΑΣ Λαμία:
«Να δούμε πρώτα τι αποφάσεις θα πάρουν οι αρμόδιοι. Πόσες ομάδες θα πέσουν, πόσες ομάδες θα βγούνε στην Ευρώπη. Αλλά πιστεύω πως ο στόχος της Λαμίας είναι να καθιερωθεί στην συνείδηση του Έλληνα και στη Super League.»
Ο νεαποκτηθείς Χερόνιμο Μπαράλες στις πρώτες του δηλώσεις είπε:Για την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Λαμία:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, που γύρισα πίσω στην Ελλάδα. Αγαπώ πάρα πολύ αυτή την χώρα και ελπίζω να καταφέρω να προσφέρω στην ομάδα, μέσα από την δουλειά μου».

Για τους στόχους του:
«Εμένα η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και αυτό θα κάνω. Το σημαντικότερο όμως είναι η Λαμία να κάνει φέτος το «μπαμ» με την παρουσία της στο πρωτάθλημα».

Το μήνυμά του προς τους φίλους του ΠΑΣ Λαμία:

«Αρχικά θέλω να τους χαιρετίσω, να τους ζητήσω να μας στέλνουν θετική ενέργεια και να τους πω ότι τους χρειαζόμαστε σε κάθε αγώνα δίπλα μας»