Βόμβα! Επίσημο ενδιαφέρον του "Epsilon" για τους τηλεοπτικά άστεγους.... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Βόμβα! Επίσημο ενδιαφέρον του "Epsilon" για τους τηλεοπτικά άστεγους....

Το κανάλι Εpsilon συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη απέστειλε εκδήλωση ενδιαφέροντος στην Super League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά αστέγων ομάδων.
Μια εξόχως σοβαρή εξέλιξη έλαβε χώρα στο τοπίο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League και το SDNA την φέρνει στο φως της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, την Τετάρτη (18/7) έφτασε στα γραφεία της διοργανώτριας επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7 ομάδων που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν!

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος προέρχεται από το κανάλι «Epsilon» του Ιβάν Σαββίδη!

Αφορά όλους τους τηλεοπτικά «άστεγους», δηλαδή τις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης.

Το ενδιαφέρον του «Epsilon» είναι σε προκαταρτικό στάδιο (δεν έχει γίνει κουβέντα για χρήματα και χρονικές διάρκειες), όμως για πρώτη φορά εκδηλώνεται επίσημα.

Όλα αυτά, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στις συζητήσεις της Super League με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να τα βρίσκουν.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη να δώσει τη λύση προκειμένου το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά χωρίς εκκρεμότητες. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πέρσι, με την χορηγία του πρωταθλήματος («Σουρωτή»), η οποία μπορεί μεν να μην απέδωσε σε μέγιστο βαθμό αλλά είχε βγάλει τον συνεταιρισμό από μια δύσκολη θέση.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως σηματοδοτούνται εξελίξεις, αφού οι ΠΑΕ ήταν και παραμένουν αρνητικές στην πρόταση Βασιλειάδη για πρωτάθλημα 12 ομάδων και τηλεοπτικούς παρόχους την ΕΡΤ και τη Nova για την επόμενη 5ετία.


Πηγή:SDNA.gr