Πρώτη με όνειρα και αισιοδοξία (pics) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Πρώτη με όνειρα και αισιοδοξία (pics)
Με 19 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος πραγματοποιήθηκε η πρώτη της νέας σεζόν για τον ΠΑΣ Λαμία.


 Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν οι: Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Παπαργυρίου, Άντρονικ, Μπούντνικ και Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Επστάιν, Καραγκούνης.  Επίσης το παρόν έδωσαν και 4 ποδοσφαιριστές από την Κ-20 και πιο συγκεκριμένα οι Λαμπρόπουλος, Κωστίκας, Μαυραδάς και Καραγιάννης.

Περίπου 400 φίλαθλοι της ομάδας μας βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ το απόγευμα της Τετάρτης για να δώσουν το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

Βέβαια από τις κερκίδες του ΔΑΚ οι οπαδοί της ομάδας μας ζητούσαν...έξοδο στην Ευρώπη την φετινή σεζόν, ενώ αποθέωσαν και τον Μπάμπη Τεννέ για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο τεχνικός της ομάδας μας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και την διοίκηση για την στήριξή τους στο πρόσωπό του αποκάλυψε πως η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με 3 ποδοσφαιριστές ενώ θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν ακόμη 2 με 3 ποδοσφαιριστές. "Το 80% του ρόστερ θα είναι έτοιμο μέχρι την Δευτέρα που θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.


O Mπάμπης Τεννές δήλωσε:
 


«Ξεκινάει μία καινούργια χρονιά για την ομάδα μας, με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι σημαντικό ότι από πέρυσι είμαστε στα μεγάλα σαλόνια και νομίζω ότι η ομάδα συνεχίζει και προοδεύει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί μας βοηθά και μας συμπαραστέκεται και εγώ πιστεύω ότι φέτος η χρονιά θα είναι εξίσου καλή και ίσως και καλύτερη από την περσινή. Αυτή τουλάχιστον είναι η φιλοδοξία μας και ο στόχος μας, η ομάδα μας κάθε χρόνο να βελτιώνεται και να προοδεύει.»

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο το οποίο ακόμη δεν έχει βρει ο ΠΑΣ Λαμία:
«Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και καλύτερα να μιλήσει για αυτό ο πρόεδρος της ομάδας, ο κ. Πανουργιάς. Παρόλο αυτά ο προγραμματισμός της ομάδας προχωράει κανονικά και η ομάδα θέλουμε να δυναμώνει, καθώς όπως ξέρετε μπορεί φέτος οι ομάδες που θα πέσουν να είναι περισσότερες και εμείς θέλουμε, να μείνουμε εδώ που είμαστε.»

Για το ρόστερ και τα μεταγραφικά απάντησε τα εξής:
«Ποτέ ένας σχεδιασμός δεν υλοποιείται 100%, αλλά νομίζω ότι πάμε καλά. Πριν την Δευτέρα όπου θα φύγουμε για το Καρπενήσι, το 80% του ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι αυτά τα παιδιά που βλέπετε εδώ, είναι και ακόμη 2-3 παιδιά τα οποία είναι προφορικά κλεισμένα και απομένουν δύο κινήσεις τις οποίες θα τις κάνουμε με πολύ μεγάλη προσοχή.»

Για το ποιες θέσεις θα καλυφθούν:
«Εκτός από αυτούς που προφορικά έχουμε κλείσει, σίγουρα πρέπει να πάρω έναν καλό τερματοφύλακα. Εξίσου καλόν με το Νίκο Μελίσσα που έχουμε αυτή την στιγμή και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας»


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: