Η κλήρωση της Super League (?) LIVE από το lamiaragate3.gr - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Η κλήρωση της Super League (?) LIVE από το lamiaragate3.gr
Για σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της Super League για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν και το lamiaragate3.gr θα βρίσκεται στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τα όσα συμβούν, αν τελικά πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη κλήρωση.... Λιγότερες από 4 εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη (;) έναρξη του πρωταθλήματος και δεν γνωρίζουμε ούτε αν η Super League θα αρχίσει στις 25/26 Αυγούστου, ούτε πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν ή θα ανέβουν, ενώ σχεδόν οι μισές ΠΑΕ είναι τηλεοπτικά «άστεγες» (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία).

Ότι δεν υπάρχει καν πρόγραμμα πρωταθλήματος μάλλον είναι το μικρότερο… κακό. Σήμερα, μετά το προγραμματισμένο ΔΣ (14:00) και τη γενική συνέλευση (15:30) που θα ακολουθήσει, έχει ανακοινωθεί πως θα γίνει η κλήρωση. Όμως και αυτό είναι αμφίβολο αν θα γίνει, αφού οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο αντιδρούν και απαιτούν λύση.

Μέσα σε όλα αυτά, η Super League δεν έχει καν ακόμη υποβάλει την προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το προσεχές πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, αλλά ουδείς γνωρίζει από τώρα πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες θα ανέβουν από τη Football League για να φτάσουμε στις 14 ομάδες με τις οποίες θα διεξαχθεί (;) το πρωτάθλημα τη σεζόν 2019/20.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25/26 Αυγούστου, αλλά να μετατεθεί η έναρξή του για τα… μέσα Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή και από τα δύο πρώτα παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League.


Όπως και να έχει το lamiaragate3.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις...

Πάντα μέσα στην καρδιά των γεγονότων...