Συναντήθηκαν Βασιλειάδης-Super League, παραμένει η απόσταση! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Συναντήθηκαν Βασιλειάδης-Super League, παραμένει η απόσταση!


Με την λίγκα να έχει κρίσιμο Δ.Σ. στις 15:00, η διοίκησή της συναντήθηκε πριν από λίγο με τον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά

συμφωνία για την αναδιάρθρωση και την χρηματοδότηση από Nova-ΕΡΤ, δεν υπήρξε.

Συνάντηση λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Super League (15:00) είχαν –σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA- ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Βαγγέλη Μπαταγιάννη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Βασίλη Γκαγκάτση.
Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία και παραμένει: Η πλευρά της Super League δεν πέφτει κάτω από τον αριθμό των 14 ομάδων για την σεζόν 2019-20, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού επιμένει στις 12 ομάδες, έστω και αν αυτό γίνει σταδιακά, δηλαδή από την σεζόν 2020-21. Και αυτό, με την προϋπόθεση ότι η λίγκα θα δεσμευτεί ώστε να μην κάνει αργότερα πίσω.
Όπως προαναφέραμε, στις 15:00 συνεδριάζει η διοργανώτρια με βασικό θέμα την αναδιάρθρωση και την πρόταση του υπουργού.
Αν οριστικοποιηθεί το ναυάγιο, μπαίνει οριστικά στην άκρη και η προτεινόμενη χρηματοδότηση από την σύμπραξη ΕΡΤ-Nova για την επόμενη πενταετία.
Έτσι οι 7 τηλεοπτικά «άστεγοι» θα παραμείνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το μέλλον της λίγκας και την έναρξη του πρωταθλήματος που οι «7» απειλούν να μποϋκοτάρουν.
Έν αναμονή λοιπόν γιατην απόφαση του Δ.Σ  της λίγκας....

Πηγή:sdna.gr