Ναυάγησε το σχέδιο για την δημιουργία ομάδας Κ-15... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Ναυάγησε το σχέδιο για την δημιουργία ομάδας Κ-15...

Η σκέψη για δημιουργία ομάδας Κ-15 από τον ΠΑΣ Λαμία δεν ευοδώθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε παντελώς, με τις όποιες εξελίξεις να μεταφέρονται καλώς εχόντων των πραγμάτων για το επόμενο καλοκαίρι...

Πριν από λίγο καιρό ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας είχε αποκαλύψει την σκέψη για δημιουργία ομάδας Κ-15 η οποία θα είχε πολλαπλά οφέλη στον αθλητισμό της της ευρύτερης περιοχής.

Μια σκέψη η οποία συγκέντρωνε πολλές δυσκολίες για να πραγματοποιηθεί κάτι το οποίο τελικά οδήγησε στην λήψη της απόφασης να μην γίνει ακόμη αυτό το βήμα.

Την είδηση αποκάλυψε στην κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο υπεύθυνος των ακαδημιών Λάκης Παπανικολάου ο οποίος ερωτηθείς για την δημιουργία ομάδας Κ-15 δήλωσε:


Φέτος προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό το εγχείρημα, όμως το σκεφτήκαμε καλά και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει αυτό, από την άποψη ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει σωστά και όχι γρήγορα, στο πόδι. Το αφήσαμε για του χρόνου πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει η Κ-15 για να υπάρχει μία συνέχεια στην Κ-17 και ύστερα στην Κ-20. Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Χρειάζονται λίγα πράγματα και σωστά και κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε..