Συμφωνία Βασιλειάδη με τους «άστεγους», σέντρα στις 25 Αυγούστου! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Συμφωνία Βασιλειάδη με τους «άστεγους», σέντρα στις 25 Αυγούστου!
«Λευκός καπνός» βγήκε από την συνάντηση των επτά «άστεγων» τηλεοπτικά ομάδων με τον Γιώργο Βασιλειάδη όπου υπήρξε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να έχουν κανονικά κλήρωση στο νέο πρωτάθλημα και σέντρα στις 25 Αυγούστου.

Mία πολύ σημαντική εκκρεμότητα που άφηνε στον «αέρα» την κλήρωση και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος διευθετήθηκε οριστικά εδώ και λίγη ώρα μετά το ραντεβού του Γιώργου Βασιλειάδη με τις επτά ομάδες της πρώτης κατηγορίας που δεν είχαν εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση με τους Παναθηναϊκό, Άρη, Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία όπου συμφωνήθηκε οι εντός έδρας αγώνες των επτά συγκεκριμένων ομάδων να μεταδίδονται τηλεοτπτικά από την ΕΡΤ και την κρατική τηλεόραση. Στην επαφή που είχαν οι δύο πλευρές και ολοκληρώθηκε μετά τις 13:30 υπήρξε ταύτιση απόψεων και το συμβόλαιο που προτάθηκε είναι διετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και της ενδεχόμενης παρουσίας 12 ομάδων από την σεζόν 2020-21.

Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας για κάθε έτος έχει οριστεί στα 17 εκατομμύρια ευρώ τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά με βάσει το brand name της καθεμιάς ενώ υπάρχει πρόβλεψη μπόνους σε περίπτωση που υπάρχει αξιοπιστία στις πληρωμές, χρησιμοποίηση Ελλήνων παικτών, εξάλειψη της βίας και άλλες ενέργεις προς αναβάθμιση του προϊόντος.

Επόμενο στάδιο είναι η υπογραφή του απαραίτητου προσυμφώνοθ μέχρι την Πέμπτη το πρωί ώστε να υπάρχει κανονικά η κλήρωση την ίδια (9/8) ημέρα ούτως ώστε να έχουμε κανονικά σε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου.
Πηγή:sdna.gr