Υπεγράφη η προκήρυξη. Σέντρα στις 25/8... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Υπεγράφη η προκήρυξη. Σέντρα στις 25/8...
Μέτα την συνάντηση των Κούγια, Σπανού με τους Νίκο Παππά και Γιώργο Βασιλειάδη, βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου για όλες τις ομάδες και έτσι πέρασε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.
Όπως σας ενημερώσαμε κατά την διάρκεια της λεπτό προς λεπτό ενημέρωση σχετικά με την κλήρωση, ο Αλέξης Κούγιας λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης αποχώρησε από τα γραφεία της Λίγκας.

Και αυτό διότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σπανό, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νικο Παππά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη σχετικά με την σύμβαση που υπεγράφει με την ΕΡΤ ώστε να υπογραφεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Στη συνάντηση που είχαν λοιπόν οι 4 άνδρες πήραν τις εγγυήσεις ότι οι εννέα ομάδες που έχουν συμβόλαιο με τη Νοβα εφόσον αυτό δεν ανανεωθεί με τη λήξη του (το καλοκαίρι του 2019) τότε και αυτές θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος από όλες τις ομάδες. Σε αυτήν γίνεται αναφορά σε υποβιβασμό τριών και άνοδο μιας ομάδας και την Παρασκευή αναμένεται να πέσουν των επτά με την ΕΡΤ. 

Όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πρωτάθλημα θα αρχίσει 25 Αυγούστου αλλά ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λίγκα και θα προβιβαστεί από τη Football League θα αποφασιστεί από την ΕΠΟ.