Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αυριανή αναμέτρηση στο ΔΑΚ - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αυριανή αναμέτρηση στο ΔΑΚ


Όπως γνωστοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση ωστόσο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επέτρεψε την μεμονομένη πράγμα που σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους.

Οι φίλοι της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας θα εισέλθουν από την Θύρα 4, δίπλα στο κολυμβητήριο, όπου θα λειτουργήσει σχετικό εκδοτήριο εισιτηρίων και θα καταλάβουν θέσεις στην κερκίδα. Η Λαμία εξέδωσε 4.987 εισιτήρια μαζί με τις προσκλήσεις και τα διαρκείας και υπολογίζεται ότι από αυτά πάνω από 400 θα διατεθούν στους φίλους του Άρη.
Οι φίλοι της Λαμίας και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, όπως και οι δημοσιογράφοι – Εκπρόσωποι Τύπου, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 3 (Θ3), οι φίλαθλοι που διαθέτουν προσκλήσεις θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και να εισέλθουν από την Θύρα 2 (Θ2), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VVIP & GOLD, τα διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο δικαιούμενο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και να περιλαμβάνεται στην ονομαστική λίστα.
Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τη Δευτέρα (27/8/18) θα ισχύσουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πλησίον του γηπέδου και συγκεκριμένα, απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων, τη ∆ευτέρα (27-08-2018) και από τις 8 το πρωί, καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, την ίδια ηµέρα, κατά το χρονικό διάστηµα από την 17:00 ώρα έως και µια ώρα µετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:
• Στην οδό Φλέµινγκ (από το χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)
• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συµβολή της µε την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας)
• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Β. Καψάλη)
• Στην οδό Μαλαµίδα (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)
• Στην οδό Ασκληπιού (από τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη έως τη συµβολή της µε την οδό Αχαιών) και
• Στον χώρο στάθµευσης οχηµάτων που υφίσταται στη συµβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού.

Πηγή:lamianow.gr