Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Λαμία από τα τηλεοπτικά... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Λαμία από τα τηλεοπτικά...Μετά την συνάντηση των επτά αστέγων ΠΑΕ με τον. Γιώργο Βασιλειαδη και την συμφωνία με την ΕΡΤ, διέρρευσαν και τα ποσά που θα βάλει κάθε ομάδα στα ταμεία της...


Επτά ΠΑΕ που δεν είχαν τηλεοπτικά συμβόλαια συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και συμφώνησαν με την ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει 105 παιχνίδια της Super League και αν υπάρξει συμφωνία θα πάρει και τα δικαιώματα της Super League 2.

Μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να έχει υπογραφή το προσύμφωνο και αναμένεται να αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση της Super League, πόσοι θα πέσουν και πόσοι θα ανέβουν από την Super League 2.

Η ΕΡΤ για τις επτά ομάδες θα δώσει συνολικά 16 εκατομμύρια ευρώ, με τις «καθαρές» απολαβές που θα έχουν οι ομάδες να φτάνουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ποσό που θα καταλήξει στις ομάδες με την ΕΡΤ να κρατάει ένα 17%


Αναλυτικά το ποσό που θα πάρει η κάθε ΠΑΕ:


Παναθηναϊκός: 4,2 εκατομμύρια ευρώ

Άρης: 2 εκατομμύρια ευρώ

Ατρόμητος: 1,9 εκατομμύρια ευρώ

Ξάνθη: 1,65 εκατομμύρια ευρώ

Παναιτωλικός: 1,65 εκατομμύρια ευρώ

Απόλλων Σμύρνης: 1,45 εκατομμύρια ευρώ

Λαμία: 1,45 εκατομμύρια ευρώ


Το συνολικό ποσό που θα πάει στις επτά ΠΑΕ είναι 14.3 εκατομμύρια ευρώ με το συγκεκριμένο ποσό, να μπορεί να αυξηθεί περισσότερο ανάλογα την ΠΑΕ και ανάλογα τον διαφημιστικό χρόνο.

Η ΕΡΤ έχει συμφωνήσει με τις ομάδες και για την περίπτωση υποβιβασμού τους. Αν μια ομάδα ομάδα υποβιβαστεί τότε θα έχει εξασφαλισμένο το ίδιο ποσό και για την επόμενη σεζόν στη Super League 2 μόνο για μια χρονιά.