Αρχίζει κανονικά το πρωτάθλημα-Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Λίγκα ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

Αρχίζει κανονικά το πρωτάθλημα-Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο η Λίγκα !


Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα αύριο, όπως αυτό ήταν προγραμματισμένο. Κανονικά θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (25-26/8) το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλά με την προκήρυξη που ενέκρινε ο συνεταιρισμός, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με αυτήν, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα υποβιβαστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας και θα προβιβαστεί ο πρωταθλητής της Football League.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων θεώρησαν ότι δεν μπορεί να αναβληθεί η ημέρα έναρξης του, μη αποδεχόμενοι τη σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για υποβιβασμό τριών ομάδων (14ος, 15ος, 16ος της βαθμολογίας) από τη Super League, την άνοδο του πρωταθλητή της Football League και τη διεξαγωγή μπαράζ μεταξύ του 13ου της μεγάλης κατηγορίας με τον 2ο της δεύτερης κατηγορίας.

Το νομικό πλαίσιο για αναβολή δεν βρέθηκε και οι ρήτρες της NOVA που υπάρχουν σε περίπτωση αναβολής, έκανε τους ανθρώπους του συνεταιρισμού να μην αποφασίσουν αναβολή. Η Λίγκα υποστηρίζει ότι ισχύει η προκήρυξη που έστειλε στην ΕΠΟ και θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.