Έρχεται φορ εγνωσμένης αξίας... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018

Έρχεται φορ εγνωσμένης αξίας...
Η Λαμία όπως είναι γνωστό έκλεισε σήμερα το μεσημέρι μαζί με τις υπόλοιπες 6 ομάδες τον..βραχνά των τηλεοπτικών αφού για τα επόμενα δύο χρόνια τα εντός έδρας παιχνίδια της θα μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από την ΕΡΤ.

Η εξέλιξη αυτή, πέραν της δεδομένης οικονομικής “ανακούφισης” που φέρνει στον Παπαιώαννου (που δεν χρειάζεται πλέον να μπει σε διαδικασίες αύξησης των εισιτήριων ή άλλων τερτιπιών για να καλύψει το χάντικαπ) δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση να εκπληρώσει κάποια… συμπληρωματικά “θέλω” του Μπάμπη Τεννέ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamianow είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση ενός επιθετικού που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Χερόνιμο Μπαράλες. Οι ίδιες πηγές μάλιστα τονίζουν πως οι επαφές είναι προχωρημένες και τις επόμενες μέρες θα έχουμε και ανακοινώσεις.

Παράλληλα θέμα χρόνου -όπως έχει διαρρεύσει- είναι η αποχώρηση 
(;) του Μπούντνικ για τον οποίο καιροφυλακτούν τα Τρίκαλα.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με τα όσα έχει “εντοπίσει” από τα φιλικά και τις προπονήσεις ο Μπάμπης Τεννές η ομάδα θα κινηθεί για ένα “6άρι” -τέλειωσε όπως όλα δείχνουν ο Ταπόκο που δοκιμαζόταν- ενώ έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της και για κεντρικό αμυντικό.

Χρόνος ακόμη υπάρχει και η Λαμία αναμένεται να κινηθεί για τις τελευταίες “ποιοτικές πινελιές” ώστε να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο -το ήδη αναβαθμισμένο σε σχέση με πέρυσι- ρόστερ της.