Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...
Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι Ελίνι Δημούτσος και Βάντερσον Σκαρντοβέλι από την πλευρά της Λαμίας αλλά και ο Φιορίν Ντουρμισάι από πλευράς Πανιωνίου.


Ελίνι Δημούτσος: "Πολύ σημαντικό το γεμάτο γήπεδο..."Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό:
«Αυτό είναι το σημαντικό το να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Η ανταμοιβή για όλο αυτό είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις τον κόσμο κοντά σου. Θεωρώ ότι δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, η ομάδα σε όλα της τα φιλικά έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ωστόσο δεν παύει να είναι φιλικά παιχνίδι. Έχουμε την ποιότητα όμως και τους ποδοσφαιριστές και με την δουλειά που κάνουμε πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε πάρα πολύ καλά, στο πρωτάθλημα.


Για το ότι δεν έχει γίνει ακόμη η κλήρωση και δεν έχει παρθεί απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα:
«Εντάξει, για έναν ξένο είναι πρωτόγνωρο αλλά για εμάς που ζούμε τόσα χρόνια εδώ δεν μας φαίνεται παράξενο. Εδώ και κάποια χρόνια δεν εχει ξεκινήσει σωστά το πρωτάθλημα. Τι να πω τώρα; Μακάρι να είναι όλα για καλό».


Ένα μήνυμα προς κόσμο της Λαμίας:
«Θα παίζουμε και θα δίνουμε το 100% του εαυτού μας για να τον φέρουμε κοντά μας, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι γεμάτο το γήπεδο».Φιορίν Ντουρμισάι: "Πολύ βελτιωμένη η Λαμία"Για το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία:
«Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας, πρέπει να βρούμε και οι δύο ομάδες τα πατήματά μας, να μπορέσουμε να γίνουμε ένα και να προχωρήσει το θέμα.»


Τι πρόσωπο παρουσιάζει ο Πανιώνιος φέτος με τα νέα πρόσωπα:
«Να μπορέσουμε λίγο να βρούμε ο ένας τον άλλον και σιγά σιγά πιστεύω πως θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα και θα κυνηγήσουμε όμως πάντα την πεντάδα.»


Για την εικόνα της Λαμίας:
«Πάρα πολύ καλή ομάδα η Λαμία, πολύ βελτιωμένη, πολύ καλό υλικό και πιστεύω πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά φέτος.»
Βάντερσον Σκαρντοβέλι: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο..."Για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο:
«Είμαστε καλά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο νομίζω. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί και στο δεύτερο προσπαθούμε ενώ είμαστε αρκετά κουρασμένοι. Χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά, έχουμε ακόμη να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, αλλά βλέπω πολύ θετικά στοιχεία. Το σημαντικό είναι να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία και ελπίζω πως μέσα από την δουλειά θα κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος.»


Απόδοση κειμένου: Λάμπρος Αρναούτογλου