Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός--Λαμία - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός--Λαμία
Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα Τετάρτη τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για την 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ.


Η ανακοινωση:


Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του στο Ολυμπιακό Στάδιο υποδέχεται το προσεχές Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου  (19:15) τη Λαμία στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω του σάιτ www.viva.gr. 
Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 3.30 μ.μ. έως και την ώρα έναρξης του αγώνα και στα εξής εκδοτήρια:
- Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»
- Λεωφόρος Κύμης
- Βορειανατολική Εισόδου του ΟΑΚΑ (πλησίον «ΙΑΣΩ»).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:  
ΘΥΡΕΣ
1, 3, 5, 13, 15, 17, 19, 23, 35
10 Ευρώ

7, 11
15 Ευρώ

9
20 Ευρώ

29
40 Ευρώ

Ρ1, Ρ2
60 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.