Πέφτουν τρεις, ανεβαίνει ένας από την Football League... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Πέφτουν τρεις, ανεβαίνει ένας από την Football League...
Τρεις είναι οι οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Superleague της νέας σεζόν και μια θα ανέβει από την Football League όπως συμφωνήθηκε από Βασιλειαδη και Λίγκα.
Όπως ανέφερε από χθες η ιστοσελίδα sdna.gr, οδεύει προς λύση το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις 7 ΠΑΕ που δεν έχουν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο και οι οποίες απειλούν να τινάξουν στον αέρα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συμφωνεί πλέον σε πρωτάθλημα 14 ομάδων από τη σεζόν 2019-20, αλλά βάζει έναν βασικό όρο, να περιοριστούν οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα φτάσουμε στον... μαγικό αριθμό "14", Βασιλειάδης και Superleague συμφώνησαν να υποβιβαστούν από τη μεγάλη κατηγορία τρεις ομάδες την ερχόμενη σεζόν και να ανέβει μία απευθείας από τη Football League, όπως αναφέρει η "Live Sport".

Η "μικρή" Λίγκα έχει αποφασίσει πάντως να ανέβουν δύο ομάδες στη Superleague και αν δεν κάνει πίσω, η απόφαση για την άνοδο μίας ομάδας θα ληφθεί από την ΕΠΟ. Ήδη εξάλλου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος έχει ενημερωθεί για το θέμα.


Πηγή:sdna.gr