H συνέντευξη τύπου του ΠΑΣ Λαμία- Άρης - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

H συνέντευξη τύπου του ΠΑΣ Λαμία- Άρης
Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας μας με τον Άρη.


Μπάμπης Τεννές:


Νομίζω ότι το σκορ τα λέει όλα. Ο Άρης ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Κέρδισε δίκαια. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας στενοχωρεί πάρα πολύ. Άσχημη πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα κοιτάμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό το ματς γιατί έρχεται ακόμα ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό νωρίς. Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Η ομάδα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και χάσαμε φυσιολογικά και δίκαια.
Για το αρνητικό ξεκίνημα και τη δύσκολη συνέχεια και κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του: Εμάς νομίζω πως δεν θα μας επηρεάσει. Μας στενοχωρεί άλλα έχουμε πει μέσα στα αποδυτήρια ότι για εμάς είτε είναι αρνητικό είτε θετικό το αποτέλεσμα θα κρατάει μία μέρα. Εμείς αύριο θα πούμε για τα λάθη μας, θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι με την ψυχολογία που πρέπει για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Και όχι μόνο στο επόμενο αλλά και στο μεθεπόμενο. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει δυσκολία με τις πολλές ομάδες που θα πέσουν, το ξέραμε από την αρχή αλλά θεωρώ πως δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα από την πρώτη αγωνιστική.

Για την ομάδα του Άρη: Το σημερινό παιχνίδι είναι μια συνάρτηση δύο πραγμάτων. Το ένα είναι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Άρη από το κέντρο και μπροστά και το δεύτερο η κακή δική μας εικόνα. Εμείς είχαμε αρκετά παιδιά που δεν ήταν στην μέρα τους και αυτό το πληρώσαμε.Πάκο Ερέρα:

«Ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο μετά την προετοιμασία. Κυρίως γιατί ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Σε κάποιες περιπτώσεις παίξαμε καλά, σε άλλες όχι, αλλά η ουσία είναι αυτό που επιδιώξαμε να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», είπε αρχικά.
Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε για τη συνέχεια αλλά και τις αντιδράσεις ενθουσιασμού των φίλων της ομάδας:«Ελπίζω ότι οι οπαδοί μας να είναι χαρούμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προσωπικά μ’ απασχολεί η ομάδα να αποδώσει το ίδιο καλά στον επόμενο αγώνα. Μπορεί να κερδίσαμε 0-3, είναι λογικό να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω. Να δουλεύω σκληρά και να έχω το μυαλό μου στο επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά με την απόκτηση των Σιώπη, Μαρτίνες, ο Πάκο Ερέρα σημείωσε:
«Το γνώριζα κάποιες ώρες πριν το παιχνίδι. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Σίγουρα το πρόβλημα είναι σε μένα γιατί έχω πολύ καλούς παίκτες, προστέθηκαν ακόμη δύο και πλέον είναι δικό μου θέμα η διαχείριση τους. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές και ειδικά τον Σιώπη, τους είδαμε πριν από τρεις μήνες. Από τότε τους θέλαμε και για μένα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη το ότι καταφέραμε και πήραμε αυτά τα παιδιά».

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί απέναντι στη Λάρισα όπου ο 64χρονος τεχνικός σημείωσε ότι«ξέρω για τους οπαδούς μας. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε μέσα στο Χαριλάου, μπορεί να μην πήγαμε καλά, δεν κερδίσαμε αλλά θυμάμαι την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».