Οι πρώτοι 4 που βρίσκονται στη πόρτα της εξόδου... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Οι πρώτοι 4 που βρίσκονται στη πόρτα της εξόδου...
Ο Μπάμπης Τεννές έφυγε, ο Μάκης Χάβος ήρθε και πλέον μετά και την μεταγραφή του Γιώργου Μπαντή σειρά παίρνουν οι αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία. Τέσσερις ποδοσφαιριστές στην πόρτα της εξόδου... Ο Π. Παπαϊωάννου στην προχθεσινή του συνέντευξη τόνισε πως όσοι δεν μπορούν να φορέσουν την φανέλα της Λαμίας θα αποχωρήσουν προαναγγέλλοντας αποχωρήσεις από το κυανόλευκο ρόστερ. 

Σημερινή δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime αναφέρει πως τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα μας βάσει των όσων έχουν δείξει. 

Πρώτος στη σχετική λίστα φέρεται να είναι ο Ασίγκμπα. Ο Γκανέζος μπακ έχει πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα ενώ του πιστώνεται και η διάθεση του να αποχωρήσει όταν ήρθε η πρόταση από το Βέλγιο. Ίσως η δήλωση του Π. Παπαϊωάννου να ήταν"φωτογραφική" για τον αμυντικό της Λαμίας οπότε μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι το ρεπορτάζ. 

Από εκεί και έπειτα κοντά στην έξοδο σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα βρίσκονται και οι Σαράνοβ, Οσμάν αλλά και ο Βασιλαντωνόπουλος ο οποίος έχει προβληματίσει με την έως τώρα εικόνα του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που μας συστήθηκε πέρυσι. 

Μένει να δούμε λοιπόν ποιος ή ποιοι θα ανοίξουν τον χορό των αποχωρήσεων χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται για την ώρα οι συγκεκριμένες πληροφορίες...