Συνεχίζεται η προετοιμασία χωρίς δύο - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζεται η προετοιμασία χωρίς δύο
Mε πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για το επόμενο παιχνίδι της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Χωρίς Οσμάν η προπόνηση. Ατομικό ο Αναστασιάδης.Οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, το οποίο βάσει της μέχρι τώρα εξέλιξης στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "πρόωρος τελικός" αφού η Λαμία θα βρεθεί στο Αγρίνιο με το μαχαίρι στα δόντια για να φύγει με βαθμούς ή στη χειρότερη με βαθμό από εκεί. 

Το σενάριο της ήττας δεν υπάρχει ούτε για τους ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και για τον Μάκη Χάβο ο οποίος σήμερα "γκάζωσε" τους ποδοσφαιριστές του.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Οσμάν χωρίς να είναι γνωστός ακόμη ο λόγος της απουσίας του ενώ ο Ανέστης Αναστασιάδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας και στη συνέχεια θεραπεία στο ιατρείο του προπονητικού κέντρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα και τις ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε για ακόμη μια μέρα στην τακτική.

Οι κυανόλευκοι χωρίστηκαν σε γκρουπ με τον Μάκη Χάβο να τους βάζει σενάρια επίθεσης των αντιπάλων στα οποία τους έδινε οδηγίες για το πως θα έπρεπε να αντιδράσουν.

Τέλος δόθηκε έμφαση στο τρόπο ανάπτυξης της ομάδας, στο τρόπο επίθεσης με τον κόουτς Χάβου να ζητά πίεση στα 3/4 του γηπέδου.

Όσο για τον παρτενέρ του Μπλάζιτς στα χαφ επειδή πολλοί αναρωτιέστε δικαίως, είναι νωρίς ακόμη για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ωστόσο από όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής ο Μάκης Χάβος, ο Γιάννης Σκόνδρας είναι αυτός που πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού. Με περισσότερη σιγουριά θα μπορούμε να μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες...