Χωρίς τον Γιώργο Μπαντή η σημερινή προπόνηση... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Χωρίς τον Γιώργο Μπαντή η σημερινή προπόνηση...

Χωρίς προβλήματα αλλά και χωρίς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιώργο Μπαντή πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση της Λαμίας υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του. Υπό τις οδηγίες του Μουντάκη και ο Σόμογλου της Κ-20Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο για να συνεχίσει με ασκήσεις τακτικής. Μάλιστα ο βοηθός του Μάκη Χάβου, Μπάμπης Μιχαηίδης ζητούσε συνεχώς κίνηση και ένταση στην προπόνηση ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αλλάξουν μπάλα για ένα πεντάλεπτο σε όλο το γήπεδο με συνεχή κίνηση στο χώρο.

Από εκεί και έπειτα ακολούθησαν ασκήσεις κυρίως στην ανάπτυξη της ομάδας αλλά και τα τελειώματα των φάσεων παίζοντας διπλό, με τρία γκρουπ των εφτά να εναλλάσσονται αρχικά (το γκρουπ που δεν έπαιζε έκανε τελειώματα με τους Κωστίκα, Επστάιν και Πλιάτσικα να κλέβουν τη παράσταση πετυχαίνοντας όμορφα γκολ) και στη συνέχεια δύο των 10 ποδοσφαιριστών στο μισό γήπεδο. Ασφαλή συμπεράσματα για το σύστημα που θα δουλέψει ο Μάκης Χάβος δεν μπορούμε να έχουμε ακόμη ωστόσο από τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως εγκαταλείπετε οριστικά αυτό 3-4-3 που είδαμε επί Μπάμπη Τεννέ φέτος.

Για ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπερτόλιο ο οποίος αφού τελείωσε την προπόνηση του δεν έφυγε για τα αποδυτήρια αλλά κάθισε να παρακολουθήσει τις οδηγίες του Μάκη Χάβου για τον τρόπο που θέλει να αναπτύσσεται η ομάδα μας.