Όταν ο Τεννές τα "έσπαγε" με τον Χάβο... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018

Όταν ο Τεννές τα "έσπαγε" με τον Χάβο...
Ιούλιος 2017. Η Λαμία βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της όπου διαμένει στο Montana και προπονείται στο Αθλητικό Κέντρο Kαρπενησίου.Το ίδιο διάστημα, στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο γήπεδο προπονείται και ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου τότε. Και ενώ οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για να τεθούν αντιμέτωπες λίγες μέρες μετά σε φιλικό παιχνίδι στην έδρα των Αγρινιωτών ξαφνικά έρχεται η ρήξη ανάμεσα στους δύο προπονητές και κατ' επέκταση στις δύο ομάδες.

Οι ώρες διεξαγωγής και χρήσης των γηπέδων του αθλητικού κέντρου, αποτέλεσαν σημείο τριβής για τους ανθρώπους των δύο ομάδων και τους δύο προπονητές.

Κι από την ώρα που ο Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός) και ο Μπάμπης Τεννές (Λαμία) έφτασαν στο σημείο να διαφωνήσουν έντονα και να μην τα βρίσκουν για την χρήση των γηπέδων (με το θερμόμετρο της έντασης να χτυπάει υψηλά νούμερα κάποιες στιγμές) αυτομάτως ακυρώθηκε και το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 12 Αυγούστου στο Αγρίνιο.


Βέβαια απόρροια αυτού ήταν και η αλλαγή ξενοδοχείου της ομάδας μας στο Καρπενήσι.

Πάντως το αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους δύο συλλόγους συνεχίστηκε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΔΑΚ, όταν ο Μάκης Χάβος "αρπάχτηκε" και με μέλος του τεχνικού τιμ της Λαμίας αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων.

Τώρα ήρθε η ώρα να ζήσει ο ίδιος ως προπονητής της Λαμίας (όπως όλα δείχνουν), νίκες και πανηγυρισμούς όπως εκείνη σε βάρος της πρώην ομάδας του.