Τι είπε ο Π. Παπαϊωάννου για τον Μπάμπη Τεννέ, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τι είπε ο Π. Παπαϊωάννου για τον Μπάμπη Τεννέ, τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις...

Ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στην αθλητική εφημερίδα «Sportime» και στον Γιάννη Χωριανόπουλο και τόνισε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε τον Μάκη Χάβο, τους στόχους της ομάδας, το πως έφερε τον Μαστούρ στην Ελλάδα αλλά και τον λόγο για τον οποίο έφυγε ο Τεννές.

Διαβαστε τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας μας:


Γιατί έφυγε ο Μπάμπης Τεννές:
«Το γιατί έφυγε θα το πεις ο ίδιος. Ίσως κάποια στιγμή βγει και το απαντήσει. Τη μέρα που έφυγε, είχαμε κλείσει ένα ραντεβού να βρεθούμε. Βρεθήκαμε στη Λαμία σε ένα καφέ για το πως θα διαχειριστούμε τα παιχνίδια που έρχονται. Του λέω κόουτς έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Και μου απαντάει… Πρόεδρε Φεύγω!

Ούτε άλλη κουβέντα είπε και έφυγε. Δεν υπήρχε τσακωμός και διαπληκτισμός όπως λέγεται. Δεν ξέρω αν το είχε αποφασίσει. Απ΄ότι φαίνεται, μάλλον ναι!»

Γιατί πήρατε τον Χάβο:«Κάναμε κουβέντα και με άλλους προπονητές. Το ήθελε πιο πολύ να έρθει στην ομάδα. Την πιστεύει την ομάδα πολύ.»

Τον Μαστούρ πως τον φέρατε στην Ελλάδα:«Πρώτα απ΄όλα θέλω να πω πως θέλει στήριξη ο παίκτης, είναι ένα στοίχημα για εμάς. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε πολύ, σε μια άλλη ομάδα μπορεί να ερχόταν πιο εύκολα. Εμείς είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία και έγινε μεγάλη προσπάθεια για να τον φέρουμε και πρέπει να τον στηρίξουμε. Πιστεύω θα επαληθευτώ και θα μιλάμε για τον Μαστούρ στο άμεσο μέλλον. Θα μιλάμε για την ποδοσφαιρική του αξία, δεν στέκομαι στο οικονομικό κομμάτι.

Το θετικό είναι πως πιστεύει και αυτός. Στην κουβέντα που κάναμε αυτό δείχνει, είναι και ο πατέρας του στη Λαμία και θα μείνει μάλιστα για λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην Ιταλία. Θέλει και λίγο βοήθεια και λίγο τύχη.»

Για τον Μίνο Ραϊόλα:«Έχω μία φιλία, μία προσωπική σχέση με έναν φίλο μου στην Ιταλία, που είναι και φίλος του Ραϊόλα. Ο Μαστούρ, είναι παίκτης της Λαμίας, τον πήραμε ελεύθερο. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό στο γραφείο που έχει τα δικαιώματά του, κάτι που είναι σύνηθες σε πολλές περιπτώσεις μεταγραφών. Αλλά ο παίκτης ανήκει στη Λαμία και το θέμα δικαιωμάτων υπάρχει μόνο αν αποφασίσουμε να τον πουλήσουμε. Αλλά δεν έχουμε τέτοιες σκέψεις και σκοπούς. Τον πήραμε γιατί πρώτα τον χρειάζεται η Λαμία.»

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας:«Φέτος, θα δεις ομάδες που θα είναι αρχικά στη μέση της βαθμολογίας και στη συνέχεια θα παλεύουν για την σωτηρία τους. Θα είναι στο μάτι του κυκλώνα για τον υποβιβασμό. Και το αντίστροφο.

Είναι δύσκολη σεζόν, έχουν δώσει σε εμάς και σε άλλες τρεις ομάδες τις πιθανότητες υποβιβασμού. Πιστεύω θα διαψευστούν. Ναι μεν υπάρχουν οι πιθανότητες στο ποδόσφαιρο αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα. Φέτος, μας έχουν φαβορί να πέσουμε. Σίγουρα ο στόχος είναι η σωτηρία και απο εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει.»

Για τις μεταγραφές των Μπαντή και Σκόνδρα:«Ο Μπαντής είναι έμπειρος τερματοφύλακας. Σίγουρα και ο Σαράνοφ είναι έμπειρος αλλά ήθελα τρεις να διεκδικήσουν τη θέση κάτω από τα δοκάρια και όποιος είναι καλύτερος θα παίρνει τη θέση. Αυτή είναι η εντολή, που έχω δώσει.

Την επιλογή Μπαντή την κάναμε γιατί μετά από τα πρώτα ματς και τις επιλογές που έγιναν φοβηθήκαμε μην καούν ψυχολογικά Σαράνοφ και Μελίσσας.

Ο Σκόνδρας, είναι αξιόλογο παιδί, εγώ ο ίδιος κυνήγησα τη μεταγραφή του. Ήμασταν χωρίς προπονητή όταν έγινε, τον πιστεύω πολύ. Είδα αδυναμίες αμυντικά στα πρώτα δύο ματς και ο Σκόνδρας θα βοηθήσει. Με 6 γκολ στην άμυνα στα πρώτα δύο παιχνίδια, κάτι δεν πήγαινε καλά και έπρεπε να γίνουν μικρές διορθώσεις.

Ρόστερ έχουμε ποιοτικό, το θέμα είναι να ομογενοποιηθεί για να παράξει ποδόσφαιρο. Σε μία εβδομάδα έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες».

Τέλος ο Πανουργιάς δήλωσε:«Θέλω να πω πως κανένας παίκτης δεν θα φύγει. Είναι όλοι εγνωσμένης αξίας. Αυτοί που τα βγάζουν είναι κύκλοι που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Προσπαθούν, όχι από τη Λαμία αλλά θέλω να πω πως έχουν γνώση οι φύλακες.

Είμαι στενοχωρημένος με κάποια δημοσιεύματα. Ούτε τσακώθηκα με κάποιον, ούτε βρίστηκα. Να φανταστείτε έδωσα συνέντευξη και έλεγα πως διαμαρτυρόμαστε για το ματς με τον Άρη και κάποιοι έγραφαν ότι έλεγα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τώρα μίλησε για το ματς με τον Άρη και θυμήθηκα τον διαιτητή Διαμαντόπουλο.

Καλώ τον κ. Γραμμένο να κάνει κάτι για την διαιτησία. Αν πρέπει να πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι στην ΚΕΔ, θα πρέπει να το δει.»