Τα έβαλε με τους τοπικούς...δημοσιογραφάρες ο Τεννές - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τα έβαλε με τους τοπικούς...δημοσιογραφάρες ο Τεννές
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάζουμε στην ιστοσελίδα a-sports.gr πως τον Μπάμπη Τεννέ πολεμούν αθλητικοί δημοσιογράφοι της περιοχής οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχουν παραστάσεις από αγώνες Σούπερ Λίγκα και δεν έχουν προφανώς κατά τον ίδιο το δικαίωμα να κρίνουν την παρουσία της ομάδας. Άλλωστε θα πρέπει να υπάρχει αιώνια ασυλία στο πρόσωπο του…  

Με γραπτή του δήλωσή που  αναρτήθηκε όλως τυχαίως σε αθηναικά ΜΜΕ –άλλωστε o Τεννές, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως σνομπάρει τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την ομάδα- τους χαρακτηρίζει δημοσιογραφάρες με απόλυτα ειρωνικό τόνο.
Αναλυτικά, η δήλωση Τεννέ είναι η ακόλουθη: «Κάποιοι αθλητικοί… δημοσιογραφάρες κάποιων τοπικών Μέσων, που μέχρι πρότινος είχαν παραστάσεις μόνο από αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, ‘‘διέγνωσαν’’ την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα προπονητή, όταν είμαι τρία χρόνια στη Λαμία και η ομάδα έχει μόνο επιτυχίες.
Δεν ξέρω τα κίνητρα τους και ούτε με ενδιαφέρουν… Εμένα μου αρκεί ο σεβασμός και το χειροκρότημα των απλών φιλάθλων.
Τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα ήταν δύσκολα και πέρσι και πρόπερσι και στα 25 χρόνια, που είμαι προπονητής. Πιστεύω στην ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα μας δικαιώσει».

Πηγή lamianow.gr