Τι είπε για Μπαργκάν και αποχωρήσεις ο Μάκης Χάβος - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018

Τι είπε για Μπαργκάν και αποχωρήσεις ο Μάκης Χάβος
Το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις με τον Κενάν Μπαργκάν επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας ο Μάκης Χάβος. Τι σχολίασε για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων...Ο προπονητής της ομάδας ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Λαμίας για τον Μπαργκάν απάντησε πως ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του.

Όσο για το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από το κυανόλευκο ρόστερ η απάντησή του ήταν πως ναι μεν το ρόστερ είναι μεγάλο αλλά είναι δύσκολο να πεις σε κάποιον ποδοσφαιριστή τη δεδομένη χρονική στιγμή να αποχωρήσει.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Για τον Μπαργκάν: Ο παίκτης προτάθηκε, όπως προτάθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά όπως σας είπα κοιτάμε να δούμε μια λύση που να μπορεί σίγουρα να κάνει την διαφορά. Όσο μπορούμε να κάνουμε προσεκτική επιλογή.


Για το αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ: Κοιτάξτε μιλήσαμε και με τον πρόεδρο, κοιτάμε μια περίπτωση αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, γιατί είναι δύσκολη η περίοδος αυτή, επειδή έχουν μείνει λίγες μέρες για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, το ρόστερ είναι μεγάλο, αλλά είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να πεις σε κάποιον να φύγει.